Δήμος Κοζάνης: Αφετηρία για περαιτέρω συνεργασία η συνάντηση εργασίας με τους Δήμους Μπίτολα και Κορυτσάς

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Δήμος Κοζάνης: Αφετηρία για περαιτέρω συνεργασία η συνάντηση εργασίας με τους Δήμους Μπίτολα και Κορυτσάς

Δήμος Κοζάνης: Αφετηρία για περαιτέρω συνεργασία η συνάντηση εργασίας με τους Δήμους Μπίτολα και Κορυτσάς

 

Αφετηρία για περαιτέρω συνεργασία αποτέλεσε η συνάντηση εργασίας των τριών Δήμων που αποτελούν τις έδρες των διασυνοριακών Περιφερειών, με θέμα την «Πράσινη και Ψηφιακή Μετάβαση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη», την Τρίτη 12 Απριλίου 2022.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Οι δήμαρχοι Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας,  Μπίτολα, Toni Konjanovski και Κορυτσάς, Sotiraq Filo και οι συνεργάτες τους, συζήτησαν για τις προκλήσεις, αλλά και τις ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν στα Δυτικά Βαλκάνια.

Η τηλεδιάσκεψη αποτέλεσε μία πρωτοβουλία του δημάρχου Κοζάνης, Λάζαρου Μαλούτα και πραγματοποιήθηκε σε πολύ θερμό κλίμα. Όλες οι πλευρές ομοφώνησαν σε μία περαιτέρω συνεργασία, ανταλλαγές και επισκέψεις στις χώρες, καθώς και επιπλέον επικοινωνία. Οι άξονες της συζήτησης ήταν η ψηφιακή μετάβαση, η ενέργεια, η καινοτομία, ο πολιτισμός, ο αθλητισμός και γενικότερα ευρωπαϊκά θέματα.

Σημειώνεται, ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη υποβολή πρότασης του Δήμου Κοζάνης για συμμετοχή στην Αποστολή για τις «100 κλιματικά ουδέτερες και έξυπνων πόλεις της Ευρώπης» και το μνημόνιο συνεργασίας που έχει υπογραφεί μεταξύ των τριών δήμων.

 

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Δήμος Κοζάνης: Αφετηρία για περαιτέρω συνεργασία η συνάντηση εργασίας με τους Δήμους Μπίτολα και Κορυτσάς Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Δήμος Κοζάνης: Αφετηρία για περαιτέρω συνεργασία η συνάντηση εργασίας με τους Δήμους Μπίτολα και Κορυτσάς

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!