Δήμος Κοζάνης: Δενδροφύτευση στο Νέο Κλείτο σε συνεργασία με το πρόγραμμα LIFE TERRA

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Δήμος Κοζάνης: Δενδροφύτευση στο Νέο Κλείτο σε συνεργασία με το πρόγραμμα LIFE TERRA

Δήμος Κοζάνης: Δενδροφύτευση στο Νέο Κλείτο σε συνεργασία με το πρόγραμμα LIFE TERRA


Σε μία ακόμη δενδροφύτευση προχώρησε η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος του Δήμου Κοζάνης και το Τμήμα Πρασίνου. Αυτή τη φορά η δενδροφύτευση πραγματοποιήθηκε στην Κοινότητα Κλείτου σε συνεργασία με το πρόγραμμα LIFE TERRA.

Η περιοχή, έκτασης περίπου 6 στρεμμάτων, ενισχύθηκε με 250 δέντρα, καθώς έπειτα από την κατάλληλη διαμόρφωση εθελοντές-κάτοικοι της κοινότητας, ο δημάρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, ο αντιδημάρχος Περιβάλλοντος Μίλτος Μαγγιρίδης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Κώστας Κορκοτίδης, και οι γεωτεχνικοί του Δήμου και του Life Terra, προχώρησαν στην φύτευση των δέντρων, την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ιδιαίτερη ήταν η προσφορά του προγράμματος LIFE TERRA, το οποίο διέθεσε τα νεαρά φυτά, ενώ οι συνεργάτες του συνέβαλλαν στην άρτια οργάνωση και ολοκλήρωση της δενδροφύτευσης.

Επισημαίνεται, ότι η Κοινότητα Ν. Κλείτου ανέλαβε την πρωτοβουλία συντήρησης των φυτών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού  με τους εθελοντές-κατοίκους, ώστε με το προγραμματισμένο πότισμα και τον καθαρισμό των φυτών να υπάρξει απόλυτο ποσοστό επιτυχίας φύτευσης και να δημιουργηθεί ένα όμορφο περιαστικό αλσύλλιο.

Το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Κοζάνης με το εξειδικευμένο προσωπικό του συνεχίζει να υλοποιεί παρεμβάσεις, στο πλαίσιο της βιώσιμης διαχείρισης του αστικού πρασίνου.

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Δήμος Κοζάνης: Δενδροφύτευση στο Νέο Κλείτο σε συνεργασία με το πρόγραμμα LIFE TERRA Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Δήμος Κοζάνης: Δενδροφύτευση στο Νέο Κλείτο σε συνεργασία με το πρόγραμμα LIFE TERRA Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Δήμος Κοζάνης: Δενδροφύτευση στο Νέο Κλείτο σε συνεργασία με το πρόγραμμα LIFE TERRA Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Δήμος Κοζάνης: Δενδροφύτευση στο Νέο Κλείτο σε συνεργασία με το πρόγραμμα LIFE TERRA

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές θα έστελνες στη νέα Βουλή των Ελλήνων;

Loading ... Loading ...