ΔΕΥΑΚ: Διακοπή υδροδότησης σε οδούς της Κοζάνης την Τρίτη 7 Μαρτίου

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
ΔΕΥΑΚ: Διακοπή υδροδότησης σε οδούς της Κοζάνης την Τρίτη 7 Μαρτίου

ΔΕΥΑΚ: Διακοπή υδροδότησης σε οδούς της Κοζάνης την Τρίτη 7 Μαρτίου από τις 09:00 έως 14:00 στις παρακάτω οδούς:


 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης ενημερώνει τους πολίτες της Κοζάνης που διαμένουν ή δραστηριοποιούνται στις οδούς:

  1. Βελβεντού και στο τμήμα της οδού Σιατίστης από τη διασταύρωση της με την οδό Βελβεντού, έως τη διασταύρωσή της με την οδό Γερμανού Καραβαγγέλη, ότι αύριο Τρίτη 7 Μαρτίου 2023, θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης από τις 08.30 έως τις 11.00.
  2. Ηρακλέους και τμήμα της οδού Σταδίου από τη διασταύρωσή της με την οδό Θησέως έως τη διασταύρωσή της με την οδό Αγν. Στρατιώτη (Κόμβος), ότι αύριο Τρίτη 7 Μαρτίου 2023, θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης από τις 11.00 έως τις 14.30
  3. Ισοκράτους, τμήμα της οδού Τσιμισκή από τη διασταύρωσή της με την οδό Ψαρρών έως τη διασταύρωσή της με την οδό Ερεχθέως και τμήμα της οδού Ηροδότου από τη διασταύρωσή της με την οδό Ψαρρών έως τη διασταύρωσή της με την οδό Λεωνίδα, ότι αύριο Τρίτη 7 Μαρτίου 2023, θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης από τις 14.30 έως τις 17.30

λόγω των εργασιών που πρέπει να γίνουν για τον εκσυγχρονισμό (τοποθέτηση νέου μηχανολογικού εξοπλισμού) ορισμένων κεντρικών φρεατίων του δικτύου ύδρευσης.

 

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

 

 

Από την ΔΕΥΑΚ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!