Αίτημα για πρόσκληση στη 2η συνεδρίαση του Δ.Σ. του Σ.Ε.Ο. Κοζάνης για την περίοδο 2021-2023

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Αίτημα για πρόσκληση στη 2η συνεδρίαση του Δ.Σ. του Σ.Ε.Ο. Κοζάνης για την περίοδο 2021-2023

Αίτημα για πρόσκληση στη 2η συνεδρίαση του Δ.Σ. του Σ.Ε.Ο. Κοζάνης για την περίοδο 2021-2023

 

Πεποίθησή μας είναι ότι η διασφάλιση της καλής και αρμονικής συνεργασίας των μελών του 9μελούς Δ.Σ. του Συλλόγου μας (Σ.Ε.Ο. Κοζάνης), μπορεί να σφυρηλατηθεί μέσα από τη δια ζώσης επικοινωνία στα Γραφεία του Συλλόγου. Για το λόγο αυτό, και με κάθε πρόθεση καλόπιστης και αρμονικής συνεργασίας, ζητάμε κατά το άρθρο 21 του καταστατικού να προσέλθετε στα γραφεία του Συλλόγου την Πέμπτη 13-1-2022 και ώρα 20:00 για μία συνεδρίαση του Δ.Σ. με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

1) Συζήτηση και έγκριση νέου προγράμματος εξορμήσεων Σ.Ε.Ο. Κοζάνης για το έτος 2022

2) Καθορισμός ετήσιας συνδρομής μελών για το έτος 2022

3) Επαναφορά δικαιωμάτων διαχειριστή για τα μέλη Εύα Αραμπατζή, Σπύρο Γκαραβέλλα, Τόλη Στάμο, Πέτρο Αλμπάνη στο γκρουπ/σελίδα του facebook «ΣΕΟ Κοζάνης».

4) Καθορισμός ημέρας εβδομάδας που θα διενεργούνται οι τακτικές συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου στα Γραφεία του Συλλόγου κατά το άρθρο 21 του καταστατικού

5) Κατάθεση πρακτικών εκλογών Νοεμβρίου 2021 στο Πρωτοδικείο Κοζάνης

6) Ενεργοποίηση καταθετικού λογαριασμού τράπεζας στο όνομα του Συλλόγου ο οποίος ήταν αδρανής για το έτος 2021

7) Χορήγηση κλειδιών για τα γραφεία του Συλλόγου στα μέλη Πέτρο Αλμπάνη και Εύα Αραμπατζή (και καταγραφή του αριθμού των κλειδιών που δόθηκαν σε άλλα παλαιότερα  μέλη)

8) Συμπλήρωση του 1ου πρακτικού συνεδρίασης Δ.Σ. με τις εισηγήσεις των μελών που κατατέθηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, και αποστολή του πρακτικού στα μέλη του Συλλόγου για ενημέρωση

9) Αποστολή Δράσης Σ.Ε.Ο. Κοζάνης έτους 2021 στην Ομοσπονδία (Ε.Ο.Ο.Α.) και έγκριση πληρωμής συνδρομής Σ.Ε.Ο. Κοζάνης στην Ομοσπονδία

10) Επαναφορά διεγραμμένων δημοσιεύσεων μελών του Δ.Σ. (τελευταίου τριμήνου) και δικαιώματος σχολιασμού άρθρων στο γκρουπ/σελίδα του facebook «ΣΕΟ Κοζάνης»

 

 

Τα αιτούμενα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) Σ.Ε.Ο. Κοζάνης

 

Αλμπάνης Πέτρος

Αραμπατζή Εύα

Γκαραβέλλας Σπύρος

Στάμος Τόλης

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!