Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

1ο Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας Κοζάνης

1ο Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας Κοζάνης
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

1ο Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας Κοζάνης: Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, 10:00-23:00, Δημοτικός Κήπος

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

Δήμος Κοζάνης – Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού,      και η Εταιρεία Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Αποκατάστασης – Ε.Ψ.Υ.Κ.Α διοργανώνουν το 1ο Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας Κοζάνης με τίτλο “Let’s Get Together”, το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023, από τις 10:00 το πρωί έως τις 11:00 το βράδυ, στο Δημοτικό Κήπο Κοζάνης.

Στόχος του φεστιβάλ είναι να φέρει σε επαφή τον κόσμο του Δήμου Κοζάνης, και ειδικά τη νεολαία, με τις υπηρεσίες και τους φορείς που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ψυχικής υγείας και της ψυχοκοινωνικής ανάπτυξης. Οι δράσεις του φεστιβάλ θα περιλαμβάνουν ενημερωτικά περίπτερα με υλικό των φορέων, ομιλίες, ψυχοεκπαιδευτικά workshops, βιωματικά εργαστήρια και καλλιτεχνικές δράσεις, με τη συμμετοχή του κοινού.

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής θα συμμετέχει με την Ομάδα Παιδικής προστασίας,  που θα  πλαισιωθεί από την Ελληνική Αστυνομία και την Πρωτοβάθμια & Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Π.Ε. Κοζάνης, η οποία θα παρουσιάσει  το δέντρο των συναισθημάτων, στο οποίο θα συμμετέχουν παιδιά τα οποία θα εκφράσουν με ζωγραφιές αυτά που αισθάνονται. Επίσης, θα διανεμηθεί ενημερωτικό  υλικό   από τους κοινωνικούς λειτουργούς, τους βρεφονηπιοκόμους και θα υπάρχει ενημέρωση από όλους τους φορείς για την παιδική προστασία.

Παράλληλα, το 1ο Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας υποδέχεται την «Παραμυθούπολη της Ισότητας». Στο πλαίσιο της δράσης, στελέχη του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Κοζάνης μαζί με παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας θα αναγνώσουν το παραμύθι «Το λουλούδι της Ισότητας» (ΚΕΘΙ, συγγραφέας: Ευδοκία Πράσινου) και θα στείλουν το δικό τους μήνυμα ισότητας μέσω βιωματικών παιχνιδιών!

Στόχος των φορέων είναι η εκδήλωση να καταστεί θεσμός και να αποτελεί σημείο συνάντησης των πολιτών με τους φορείς ψυχικής υγείας, τους κοινωνικούς φορείς και τους φορείς της κοινωνίας των πολιτών, φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα ψυχικής υγείας, αλληλεγγύης, συνεργασίας και υποστήριξης μέσα από την τέχνη, τον αθλητισμό, τον εθελοντισμό και την ενεργό συμμετοχή.

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης 1ο Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας Κοζάνης Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης 1ο Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας Κοζάνης

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

karaiskos
Μίμτσης Πέτρος
Δεληκώστας Πτολεμαιδα
freen market ptolemaida
radio-kapsoyra-eordaialive.
Ασφλαειες Νικου Πτολεμαιδα - Εορδαία
afrokrema - ptolemaida-eordaia

Το Eordaialive στα Social Media

asepop velventoy
radio melodia ptolemaida
τριανταφυλλος ιορδανίδης
H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...