Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΖΑΝΗΣ: Μήνυμα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΖΑΝΗΣ: Ολοκληρωτική καταστροφή 1 στους 3 μαθητές εκτός Πανεπιστημίου

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΖΑΝΗΣ: Μήνυμα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

 

Μέσα σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες για όλους μας συνθήκες, που δημιούργησαν ένα νέο τοπίο ενώ ταυτόχρονα επηρέασαν βαθύτατα τη μαθησιακή διαδικασία, έφτασε η στιγμή για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Σήμερα, όσο ποτέ, καλούμαστε να συνειδητοποιήσουμε, γονείς και εκπαιδευτικοί αλλά και μαθητές πως οι Πανελλαδικές Εξετάσεις μπορεί να είναι μια σημαντική στιγμή στη ζωή ενός νέου ανθρώπου, δεν είναι όμως σε καμία περίπτωση μονόδρομος.

Ο όρος της επιτυχίας επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες ενώ η στιγμή αυτή αποτελεί ουσιαστικά την έναρξη για την αυτόνομη πορεία στη ζωή ενός νέου ανθρώπου που επιδιώκει και ονειρεύεται ένα καλύτερο μέλλον για τον ίδιο, αλλά και το κοινωνικό σύνολο.

Χρέος της πολιτείας και όλων μας είναι να σταθούμε συμπαραστάτες τους, στηρίζοντας κάθε τους βήμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ταυτόχρονα να τους εφοδιάζουμε με  όλα εκείνα τα εργαλεία, ώστε οι επιδιώξεις και τα όνειρα του καθενός να επιτυγχάνονται τη στιγμή που η ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση, θα αποτελεί καθολικό δικαίωμα και όχι προνόμιο για λίγους.

Ένα δημοκρατικό σύστημα μαθησιακής διαδικασίας, που έχει ως στόχο στην ατομική εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα και εμπλουτίζεται από τη συλλογική πρόοδο όλης της κοινωνίας είναι η δική μας προτεραιότητα.

 

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Κοζάνης

 

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida