Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Η κ. Σούλα της Καστοριάς, φροντίζει 34 αδέσποτα! (Φώτο)

Η κ. Σούλα της Καστοριάς, φροντίζει 34 αδέσποτα! (Φώτο)

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Η κ. Σούλα της Καστοριάς, φροντίζει 34 αδέσποτα! (Φώτο)

H κυρία Σούλα της Καστοριάς ήταν πριν δημιουργηθεί η ΟΠΑΚ στις επάλξεις με το να κυνηγάει τον κάθε αξιωματούχο που δεν κάνει καλά την δουλειά του με τα αδέσποτα και πάντα με ένα αμάξι γεμάτο με κουτάβια που μάζευε. Ακόμα και αν ήρθαμε σε σύγκρουση πολλές φορές, κανείς μα κανείς δεν μπορεί να πει και δεν θα τολμούσαμε να πούμε και εμείς ότι η κυρία Σούλα δεν είναι παρά μια Φιλόζωη που έτρεξε μόνη της, απίστευτα δύσκολα χιλιόμετρα, που έσωσε χιλιάδες ψυχές από τον δρόμο και παλεύει ακόμα.

Άλλωστε με την κυρία Σούλα εκτός από την κοινή αγάπη μας για τον ίδιο σκοπό, μας ενώνει δυστυχώς μια μαύρη μέρα που και οι 2 φιλοζωικές θα το θυμόμαστε για πάντα. Σας μεταφέρουμε το μήνυμα της. Παρακαλούμε πολύ βοηθήστε την και κοινοποιήστε την κατάσταση.

Αδυσώπητο το κυνήγι τής μοίρας! Με παίρνει το παράπονο. Τα 34 αδεσποτάκια που έχουν βρει στέγη κοντά μου στηρίξτε τα να συνεχίσουν να ζούνε χορτάτα και χωρίς αρρώστιες. Έχουν ανάγκη την βοήθεια σας σε τροφή. Λογαριασμός του pet shop VETAGRO στην Καστοριά δίνετε στο messenger Anastasia Protogerou.

ΟΠΑΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (Ομάδα Προστασίας Αδέσποτων Καστοριάς)

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida