Γεωργία Ζεμπιλιάδου: με δανεικό αυτοκίνητο !

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
ΕΛΠΙΔΑ" - Γ. Ζεμπιλιάδου: Το θέμα της ασφαλείας των πολιτών είναι πολύ σοβαρό για να αξιοποιείται μικροπολιτικά και επιπόλαια!

Γιώργος Κασαπίδης : Από τις 18.000 θέσεις εργασίας το 2020 ….στη βόλτα με δανεικό αυτοκίνητο το 2023!

Το οδοιπορικό της  αποτυχίας στη Δυτική Μακεδονία ξεκίνησε το 2020 με έναν Δράκο και 18.000 θέσεις εργασίας (κλικ εδώ) και κατέληξε το 2023 σε βόλτα με δανεικό αυτοκίνητο…

Ο Λευκός Δράκος του Γιώργου Κασαπίδη, που θα έφερνε 8δις€, ένα εργοστάσιο παραγωγής πράσινου υδρογόνου, μια αυτοκινητοβιομηχανία κατασκευής υδρογονοκίνητων αυτοκινήτων, μια επένδυση κατασκευής βαρέων οχημάτων και απορριμματοφόρων, που όπως μας διαβεβαίωνε ο Περιφερειάρχης στο Περιφερειακό Συμβούλιο θα τα βλέπαμε και μέχρι το 2022 (κλικ εδώ) ….. κατέληξε σε ένα δανεικό αυτοκίνητο …για να κυκλοφορήσει λέει λίγες μέρες στους δρόμους της Κοζάνης…

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Δεν χαιρόμαστε γι αυτό το οδοιπορικό αποτυχίας του Περιφερειάρχη.

Λυπόμαστε όμως γιατί προσπάθησε με τα παραμύθια του Λευκού Δράκου να συγκαλύψει την παντελή έλλειψη σχεδίου για την καταστροφική βίαιη και πρόχειρη Μετάβαση που ζούμε με βαριές επιπτώσεις στις ζωές μας.

Λυπόμαστε που αντί να διεκδικεί Ενεργειακό Χώρο για τους Δυτικομακεδόνες και να εμποδίζει την λεηλασία της Γης μας από Φωτοβολταϊκά και Ανεμμογεννήτριες αλλότριων συμφερόντων ήταν άφαντος … κυνηγώντας τον Δράκο…

Που την ώρα που μας έπαιρναν κάτω από το τραπέζι, το Ταμείο Απολιγνιτοποίησης που δικαιούμασταν αποκλειστικά εμείς και μας κουτσούρευαν τα προνομιακά επενδυτικά κίνητρα, την ώρα που μας εξαφάνιζαν με ψίχουλα από το Ταμείο Ανάκαμψης,  που το ΠΕΠ της Περιφέρειας πάτωνε, αυτός έτρεχε πίσω από επαγγελματίες του λόμπι του Υδρογόνου.

Για όλα αυτά λυπόμαστε.

Αδυνατούμε όμως να κατανοήσουμε σήμερα τους πανηγυρισμούς του με νέο τίτλο αυτή τη φορά … «…Πρώτη φορά αυτοκίνητο υδρογόνου στους ελληνικούς δρόμους…».

Ας μας κάνει τη χάρη, αυτή τη βόλτα με το δανεικό αυτοκίνητο, που  ίσως και να πληρώσαμε και μεταφορικά για να το φέρουμε, να μην το βαφτίζει και καινοτομία….  

Γεωργία Ζεμπιλιάδου

Περιφερειακή Σύμβουλος

Επικεφαλής του Συνδυασμού «ΕΛΠΙΔΑ»

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!