Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Δρέπανο.

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Δρέπανο.

Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Δρέπανο.


Την Κυριακή 4/12/22 και ώρα 17:30 θα γίνει η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία της κοινότητας.
Το Τοπικό συμβούλιο Δρεπάνου και όλοι οι σύλλογοι της κοινότητας συμμετέχουμε στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου όπου θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους.
Σας περιμένουμε όλους!
Βέβαια οι μέρες των Χριστουγέννων είναι ημέρες αγάπης και προσφοράς έτσι και εμείς ως κοινότητα δεν ξεχνάμε και τους συνανθρώπους μας που το μόνο δώρο που χρειάζονται από εμάς είναι να αφιερώσουμε δέκα λεπτά από το χρόνο μας!!!
Την Δευτέρα 5/12/22 θα γίνει η 2η Αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος Δρεπάνου σε συνεργασία με την Γέφυρα Ζωής και το τμήμα Αιμοδοσίας από το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.
 Επίσης στην Αιμοδοσία θα συμμετέχουν οι Σύλλογοι της κοινότητας καθώς και η εταιρεία ΒΙΕΡ ΑΤΕ.
 Με τιμή το Τ.Σ. ΔΡΕΠΑΝΟΥ
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Δρέπανο. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Δρέπανο.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!