Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Το πρόγραμμα φιλαναγνωσίας «Ιστορίες στον αέρα» της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαΐδας στο νησί της Τήλου.

Το πρόγραμμα φιλαναγνωσίας «Ιστορίες στον αέρα» της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαΐδας στο νησί της Τήλου. Οι «Ιστορίες στον αέρα», ένα πρόγραμμα που σχεδίασε και υλοποιεί με επιτυχία το τελευταίο εξάμηνο η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαΐδας προωθώντας την φιλαναγνωσία στα παιδιά και κρατώντας τα συντροφιά μέσα από τα κύματα του ραδιοφώνου αυτό το δύσκολο διάστημα της πανδημίας, ετοιμάζονται ν’ ανοίξουν ακόμα περισσότερο την ακτίνα της δράσης τους και να ταξιδέψουν στο νησί της Τήλου! Σ’ αυτό το ταξίδι τους θα συμμετάσχουν, ως παράλληλη δράση για παιδιά, στα εργαστήρια Δημιουργικής Γραφής με τίτλο «No Man is an Island - Κανένας άνθρωπος δεν είναι νησί», που διοργανώνει η ΑΜΚΕ «Εσύ στην Ευρώπη», στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος European SolidarityCorps. Μέσα από τις «Ιστορίες στον αέρα της Τήλου» από τις 25 μέχρι τις 29 Ιουνίου η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαΐδας, θα επιχειρήσει να χτίσει λογοτεχνικές γέφυρες για να περπατήσουν τα παιδιά του νησιού και να ανταλλάξουν τα «πολύτιμα δώρα» τους με άλλα παιδιά και άλλους τόπους. «Ιστορίες στον αέρα της Τήλου» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 25 Ιουνίου ( Αν θες να πας ταξίδι στο φεγγάρι - Δημιουργική γραφή & Δημιουργικά παιχνίδια γνωριμίας 26 Ιουνίου ( Στην κρυψώνα του γιγαντιαίου χιμπαντζή – Δημιουργική Γραφή Ήρωες κι αντιήρωες σε δράση- Θεατρικό παιχνίδι 27 Ιουνίου. ( Χάρτινο το ’21-Δημιουργική γραφή Πως να τη βγάλεις καθαρή στην Ελλάδα της επανάστασης -Θεατρικό παιχνίδι 28 Ιουνίου. (Ονειρομαγέματα, ονειρομαγειρέματα- Δημιουργική Γραφή Εσύ τι λες πολύτιμο πως είναι; - Θεατρικό παιχνίδι.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Το πρόγραμμα φιλαναγνωσίας «Ιστορίες στον αέρα» της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαΐδας στο νησί της Τήλου.

Οι «Ιστορίες στον αέρα», ένα πρόγραμμα που σχεδίασε και υλοποιεί με επιτυχία το τελευταίο εξάμηνο η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαΐδας προωθώντας την φιλαναγνωσία στα παιδιά και κρατώντας τα συντροφιά μέσα από τα κύματα του ραδιοφώνου αυτό το δύσκολο διάστημα της πανδημίας, ετοιμάζονται ν’ ανοίξουν ακόμα περισσότερο την ακτίνα της δράσης τους και να ταξιδέψουν στο νησί της Τήλου!
Σ’ αυτό το ταξίδι τους θα συμμετάσχουν, ως παράλληλη δράση για παιδιά, στα εργαστήρια Δημιουργικής Γραφής με τίτλο «No Man is an Island – Κανένας άνθρωπος δεν είναι νησί», που διοργανώνει η ΑΜΚΕ «Εσύ στην Ευρώπη», στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος European SolidarityCorps.
Μέσα από τις «Ιστορίες στον αέρα της Τήλου» από τις 25 μέχρι τις 29 Ιουνίου η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαΐδας, θα επιχειρήσει να χτίσει λογοτεχνικές γέφυρες για να περπατήσουν τα παιδιά του νησιού και να ανταλλάξουν τα «πολύτιμα δώρα» τους με άλλα παιδιά και άλλους τόπους.
«Ιστορίες στον αέρα της Τήλου»
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
25 Ιουνίου
( Αν θες να πας ταξίδι στο φεγγάρι – Δημιουργική γραφή & Δημιουργικά παιχνίδια γνωριμίας
26 Ιουνίου
( Στην κρυψώνα του γιγαντιαίου χιμπαντζή – Δημιουργική Γραφή
Ήρωες κι αντιήρωες σε δράση- Θεατρικό παιχνίδι
27 Ιουνίου.
( Χάρτινο το ’21-Δημιουργική γραφή
Πως να τη βγάλεις καθαρή στην Ελλάδα της επανάστασης -Θεατρικό παιχνίδι
28 Ιουνίου.
(Ονειρομαγέματα, ονειρομαγειρέματα- Δημιουργική Γραφή
Εσύ τι λες πολύτιμο πως είναι; – Θεατρικό παιχνίδι.

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida