ΕΝΑ ''ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ'' ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΦΡΑΓΙΖΟΝΤΑΙ... ( γράφει ο Αλέξανδρος Γεωργιάδης)

Στην Πτολεμαΐδα έγινε άρση απαγόρευσης της κυκλοφορίας- Οι άνθρωποι κυκλοφορούν όπως θέλουν σε κοπάδια!

ΕΟΡΔΑΙΑ

Γράφει ο Χ. Παπάς 

Μια ευχάριστη, ξεχωριστή ημέρα η χθεσινή(Σάββατο, 25-04-2020) χωρίς πλέον τα μέτρα της καραντίνας στην πόλη της Πτολεμαΐδας. Η πρώτη πόλη πανελλαδικά που δεν ισχύει κανένα μέτρο για την κυκλοφορία!!!
Οι κάτοικοι βγαίνουν πλέον ελεύθεροι, σχηματίζοντας ομάδες 7-8 ακόμη και 10 ατόμων, περπατώντας στους δρόμους της πόλης, τα παιδιά ελεύθερα σε ομάδες 6-7-8 ατόμων με τα ποδήλατα, οι ένοικοι των πολυκατοικιών είναι κάτω από τα σπίτια τους σε ομάδες στήνοντας τα γνωστά πηγαδάκια σχολιάζοντας με ανεμελιά τα τελευταία νέα τρώγοντας σπόρια και πίνοντας καφέ, η αστυνομία μετά την άρση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας είναι απούσα (αράζει χαλαρά) ως οφείλει καθώς δεν συντρέχει κανένας λόγος να κάνει ελέγχους με τον φόβο μιας νέας διάδοσης του κορονοϊού και όλοι είναι ευτυχισμένοι.

ΑΛΛΑ , ΑΛΛΑ Μήπως τα μέτρα ισχύουν ακόμη (Στα Νέα Ελληνικά: ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΛΗΞΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, Ι-Σ-Χ-Υ-Ο-Υ-Ν Α-Κ-Ο-Μ-Η) και κάποιοι ζούνε σε ένα παράλληλο σύμπαν; Οι απερίσκεπτοι παραπάνω άνθρωποι που κυκλοφορούν τελικά ανάμεσά μας βάζουν όλον τον πληθυσμό σε κίνδυνο. Βάζουν όλες τις θυσίες που κάναμε για σχεδόν 2 μήνες σε μεγάλο κίνδυνο. Δυστυχώς ο λαός μας είναι απαίδευτος και επικίνδυνος όταν δεν έχει ακόμη και την στοιχειώδη λογική για να κρατάει τις απαραίτητες αποστάσεις όταν περπατάει !!! Άτομα 20-30-40-50 ετών χωρίς παιδεία και χωρίς λογική περπατάνε ως κοπάδια μέσα στην πόλη, πέφτουνε επάνω σου αδιαφορώντας παντελώς για τις όποιες συνέπειες και δεν σέβονται κανέναν παρά μόνο τον πολύτιμο εαυτούλη τους.

Ας βγουν επιτέλους οι αστυνομικοί να κάνουν την δουλειά τους πριν ξεκινήσει ξανά η πανελλαδική έξαρση του ιού αυτήν την φορά από την Πτολεμαΐδα. Ας επισκεφτούν επιτέλους το κανάλι της πόλης μετά τις 18:00 να δούνε τι συμβαίνει, ας περάσουν από τις γειτονιές της πόλης να δουν το πανηγύρι που δεν θα έπρεπε να συμβαίνει κάθε απόγευμα. Αναλάβετε επιτέλους τις ευθύνες σας κύριοι. Αλλιώς βλέπω τον πολύτεκνο γιατρό μαζί με τον άλλον τον Τσακ Νόρρις να μας επισκέπτονται σύντομα στην Πτολεμαΐδα και να μας δείχνουν στα κανάλια…
Χ. Παπάς

Tagged

χόλια στο “Στην Πτολεμαΐδα έγινε άρση απαγόρευσης της κυκλοφορίας- Οι άνθρωποι κυκλοφορούν όπως θέλουν σε κοπάδια!

 1. Παιδιά είναι απλά τα πράγματα οι ευπαθείς και αυτοί που φοβούνται μπορούν να κατσουν στο σπίτι τους, οι υγιείς και αυτοί που δεν φοβούνται μπορούμε να βρουμε χίλιες αφορμές για να είμαστε έξω,νομιμοτατα.
  Παρολαυτα δε νομίζω το ελεγκτικό έργο ή καλητερα η τήρηση της νομιμότητας των πολιτών να επαφίεται στον εκάστοτε πολίτη.
  Αρμόδιες είναι οι αρχές του κράτους και όποιος νομίζει ότι δεν γίνετε σωστά ξέρει που θα απευθυνθεί. (όχι σε ΜΜΕ). Τα υπόλοιπα είναι
  να μην πω. Μη πέφτετε στην παγίδα να μαλώνουμε μεταξύ μας, αυτό θέλουν, μπορούμε να τα καταφέρουμε με κορωνοιο ή χωρίς.
  Μακάρι να ήξερα αν υπάρχει.

 2. 2 μήνες ήμαστε σπίτι. Ότι συμπτώματα ηταν να βγουν θα βγαίναμε. Αρα δεν υπάρχει λόγος να Μείνει σπίτι η Πτολεμαΐδα αφού δεν υπάρχουν κρούσματα.
  Και εστί έπρεπε να κάνει η κυβέρνηση . Όσες πόλεις δεν εχουν κρούσματα να ανοιγαν σιγά σιγά . Δεν γίνεται να μας βάζουν στο σακί 11μυρια ανθρώπους μαζί.

 3. Και σε μια βδομάδα που θα αρχίσουν να χαλαρώνουν τα μέτρα ως δια μαγείας ο κορωνοιος θα έχει εξαφανιστεί και τότε δεν θα πειράζει κανέναν να βγαίνει έξω. Μήπως τελικά δεν έχετε εσείς παιδεία; Και αν όπως λέτε είσαστε μέσα όλο αυτό το καιρό,τι φοβάστε; Δεν θα μπει ο ιός μέσα στα σπίτια σας. Και πως στο καλό βλέπετε ότι έξω γίνεται χαμός απο κόσμο και σε συγκεκριμένα μέρη μέσα από το σπίτι σας; ΣΕ ΛΊΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΈΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΆΣ ΣΑΣ ΝΟΙΆΖΕΙ ΜΟΝΌ ΑΜ ΒΓΑΊΝΕΙ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΈΞΩ Η ΟΧΙ. ΞΥΠΝΉΣΤΕ.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο:

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.