Ολοκληρώθηκε η πράξη εφαρμογής της επέκτασης του σχεδίου Πόλης της Πτολεμαΐδας (βίντεο)

Ολοκληρώθηκε η πράξη εφαρμογής της επέκτασης του σχεδίου Πόλης της Πτολεμαΐδας (βίντεο)

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Ολοκληρώθηκε η πράξη εφαρμογής της επέκτασης του σχεδίου Πόλης της Πτολεμαΐδας (βίντεο)

 

 

 

Πηγή βίντεο : eordaia.org

Οριστικό τέλος στην ομηρία 1.800 ιδιοκτητών ακινήτων στο Νοτιοδυτικό τμήμα της Πτολεμαΐδας βάζει ο Δήμος Εορδαίας, αφού ολοκληρώθηκαν όλες οι διαδικασίες της πράξης εφαρμογής για την επέκταση του σχεδίου πόλης, που ανοίγει τον δρόμο για την αξιοποίηση 1.600 στρεμμάτων γης.

Η περιπέτεια αυτή ξεκίνησε πριν από τριάντα περίπου χρόνια ταλαιπωρώντας τόσο τους ιδιοκτήτες ακινήτων όσο και Δημοτικές, πρώην Νομαρχιακές, Περιφερειακές αρχές με αποκορύφωμα το 2006, οπότε και προέκυψε το κτηματολόγιο με αποτέλεσμα να καθυστερήσει χρονικά η ολοκλήρωση της Μελέτης για την υλοποίηση του σπουδαίου αυτού έργου.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα λειτουργήσει γραφείο στο κτήριο, όπου στεγάζεται η υπηρεσία Πολεοδομίας του Δήμου Εορδαίας, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να ενημερώνονται για τις ενέργειες στις οποίες θα προβούν για την εκμετάλλευση των ακινήτων τους.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Όπως τόνισε στη διάρκεια σημερινής συνέντευξης τύπου ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς πρόκειται για μία σημαντική εξέλιξη, που θα δώσει τη δυνατότητα ανάπτυξης με πολλαπλά οφέλη για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή.

Mαίρη Κεσκιλίδου

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Κρεοπωλείο Παπαδημητρίου Κοζάνη
Γρηγοριαδης Ζαχος Κοζάνη
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Κρεοπωλείο Λουκάς Πτολεμαΐδα Εορδαία
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida