Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

ΕΛΠΙΔΑ” – Γιώργος Χριστοφορίδης: Δυόμισι χρόνια ο Κρόκος περιμένει την ασφαλτόστρωση 750 μέτρων δρόμου. Περί προτεραιοτήτων ο λόγος.

ΕΛΠΙΔΑ" - Γιώργος Χριστοφορίδης: Δυόμισι χρόνια ο Κρόκος περιμένει την ασφαλτόστρωση 750 μέτρων δρόμου. Περί προτεραιοτήτων ο λόγος.
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

 Από τις αρχές του 2021 έχει εγκριθεί ομόφωνα από την οικονομική επιτροπή της

Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας  η διάθεση πίστωσης ύψους 314.500,00 € με Φ.Π.Α., για το έργο: «Βελτίωση-ασφαλτόστρωση δρόμου από Ε.Ο. Κοζάνης Λάρισας προς Κρόκο». Και ενώ έχει εγκριθεί  η αντίστοιχη μελέτη,  η υλοποίηση του έργου καρκινοβατεί.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

 

Πρόκειται για το δρόμο που ξεκινά από την Εθνική οδό Κοζάνης – Λάρισας,  πριν από τη διασταύρωση του  αεροδρομίου και οδηγεί προς στον Κρόκο (μέσω του Ιερού Ναού Αγίου Πνεύματος).

Ένας δρόμος ο οποίος  διευκολύνει και συντομεύει την διαδρομή για όποιον θέλει να κινηθεί  ανατολικά της πόλης της Κοζάνης.

Ενώ ο υπόλοιπος δρόμος έχει ασφαλτοστρωθεί, υπάρχουν 750 μέτρα  δρόμου,  στα οποία   η κατάστασή του είναι τέτοια , που καθιστά την διέλευση προβληματική …έως και απαγορευτική.

 

Κύριοι της Περιφερειακής Αρχής

 

Ενώ έχετε ασφαλτοστρώσει και τα πιο απίθανα σημεία, γιατί τα 750 μέτρα του συγκεκριμένου δρόμου δεν ασφαλτοστρώθηκαν ακόμα ;

 

Πέρασαν κοντά δυόμιση χρόνια από την έγκριση του έργου και δεν έχει γίνει τίποτα.  Πόσο ακόμα πρέπει να περιμένουν οι κάτοικοι του Κρόκου για να γίνει το έργο;

Το αγαπημένο «μότο» του Περιφερειάρχη είναι: «Αποτελεί προτεραιότητα μου  η βελτίωση των υποδομών πρόσβασης σε κοινότητες και επιχειρήσεις, προς όφελος των πολιτών με στόχο την άνετη και ασφαλέστερη μετακίνησή τους».

Αυτό όμως μόνο στα λόγια. Γιατί για τον Περιφερειάρχη η Δημοτική Κοινότητα Κρόκου των 2.687 κατοίκων, φαίνεται ότι δεν αποτελεί προτεραιότητα όσον αφορά τη βελτίωση των υποδομών πρόσβασης και δεν τον  ενδιαφέρει αν οι κάτοικοι μετακινούνται με άνεση και ασφάλεια. Και από ότι φαίνεται , επίσης δεν τον ενδιαφέρει ούτε το άλλο σημαντικό έργο του Κρόκου, αυτό της «ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΚΡΟΚΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ», αφού παραμένει ανολοκλήρωτο παρά τις παρατάσεις που έχουν δοθεί.

Τι να υποθέσει κανείς πια.   Λάθος προτεραιότητες;  Αδυναμία συντονισμού; Ανικανότητα;

Ότι και να συμβαίνει …. για άλλη μια φορά οι πολίτες βγαίνουν χαμένοι!

Γιώργος Χριστοφορίδης

Περιφερειακός Σύμβουλος

Συνδυασμού ΄΄ΕΛΠΙΔΑ΄΄

 

 

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...