Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida xristidis stavros ximikos

Ελεύθεροι Πολίτες Δυτικής Μακεδονίας – ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ ’40 ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΕΣ.

6λ ανάγνωσης
 ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΕΟΡΔΑΙΑΣ π. ΕΙΡΗΝΑΙΟ ΛΑΦΤΣΗ, ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟ ΑΥΞΩΝΙΔΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Έπος: Στη σύγχρονη λεξικογραφία, ως έπος ορίζεται το μεγαλειώδες έργο, τόσο σε έκταση, όσο και σε θεματογραφία. Με τον όρο εποποιία εννοείται η περίοδος ακμής, ή η ηρωική και μεγαλόπνοη πράξη.

Γιατί λέγεται έπος μια κατά τα άλλα ήττα της Ελλάδος κατά του άξονα του Φασισμού??? Εάν ηττηθήκαμε σε τί κερδίσαμε??? Σε τί άξιζαν οι πολλοί θάνατοι στο μέτωπο και από την πείνα που ακολούθησε??? Τίποτε περισσότερο από τις αξίες και τα ιδανικά της Ελευθερίας και της ανυποταξίας έναντι της παγκόσμιας λαίλαπας της υποδούλωσης που ξέσπασε τότε. Ελευθερία, που σαν ιδανικό χαρακτήριζε την Ελληνική φυλή από αρχαιοτάτων χρόνων, που επισφραγίστηκε με το αίμα του ίδιου μας του Πλάστη και μας δόθηκε ως δώρο από γεννήσεως του κόσμου τούτου.

Η Ελευθερία και το Αυτεξούσιο, δώρα από το Θεό, προς τους ανθρώπους. Χαρακτηριστικά γραμμένα μέχρι το μεδούλι των Ελληνικού έθνους, που πρέσβευε την Πίστη στο Θεό ο οποίος ποτέ δεν θα εγκατέλειπε τον πτωχό και πονεμένο λαό του, για τον οποίο ο λαός αυτός ο Ελληνικός δεν σκέφτηκε δουλειά, μισθό, ούτε την ίδια του την ζωή και οικογένεια. Καμία οικογένεια δεν άξιζε να ζήσει την ταπείνωση των ιδανικών του Θεού, αυτό και μόνο είναι προδοσία.

Ποιος δεν βλέπει την νέα κατάσταση ως νέα εισβολή??

Και ερχόμαστε πια 80 χρόνια μετά, οι θεόδοτες αυτές αξίες, για τις οποίες σήμερα κάνουμε παρελάσεις, διδασκόμαστε στα σχολεία και παρακαλούμε το Θεό στα μνημόσυνα για τα μαρτυρικά ονόματα των υπερασπιστών του Έθνους, να σώσει στην επουράνια Βασιλεία του, να αμφισβητούνται. Πώς έγινε όμως αυτό???

Μας είπαν πως θα πεθάνουμε από μια αρρώστια διαφορετική, με χαρακτηριστικά γρίπης. Περάσαν 2 χρόνια εκπληκτικής υποταγής και αλλοίωσης της πραγματικότητας, τόσο της κοινωνικής όσο και της ιατρικής, ώστε να φτάσουμε μετά από παραδειγματικούς εγκλεισμούς, καταστροφή των οικονομιών και παραβίαση των δικαιωμάτων των Ελλήνων, εκδικητικά αστυνομικά μέτρα περιφρούρησης της πανδημίας, Θεός φυλάξει, και τιμωρητικά πρόστιμα να έχει αποδειχθεί πως:

όλοι νοσούν και μεταδίδουν το ίδιο, μα το ξέραμεέτσι ήταν και πριν,
οι πιο επικίνδυνες ομάδες ήταν οι ηλικιωμένοι με άλλα ιατρικά προβλήματα, όπως ήταν πάντα,
και πως οι μάσκες και οι εγκλεισμοί μόνο μεγαλύτερο κακό φέραν παρατείνοντας το μαρτύριο και αυξάνοντας τα δυσμενή ποσοστά με την Ελλάδα πληθυσμιακά να είναι πρώτη σε μέτρα και θανάτους.

Κοινώς είμαστε όλοι βιολογικά ίδιοι και όλα ισχύουν όπως προ-πανδημίας, κατά την ιατρική!!!! Και όλα αυτά έχοντας πιάσει τους στόχους τους αλλά με πρωτοφανή αποκλεισμό κάθε αντίθετης σοβαρής επιστημονικής φωνής, που ήταν ουκ ολίγες. Άρα γιατί όλο αυτό??? Για ποιο λόγο η εκδικητική-τιμωρητική στάση απέναντι στοανεμβολίαστο 5% των υγειονομικών??? Τί έχουν αυτοί και όλη η ανεμβολίαστη κοινωνία που δεν το θέλει η Κυβέρνηση???

Ελεύθερη βούληση που δεν θέλουν να απωλέσουν!!!!! Άποψη για την επιστήμη και την ελευθερία πέραν από κάθε φασιστικό προηγούμενο ή επόμενο. Μνήμη του παρελθόντος και της ιστορίας, ιατρικής και κοινωνικής, και όχι λήθη. Άρα δεν είναι ευκολόπιστοικαι σίγουρα έχουν βάσιμες αποδείξεις.

Γιατί πιστέψαν πως ο μεγαλύτερος θάνατος δεν είναι από την πείνα αλλά ο Θάνατος της αθάνατης ψυχής με την απώλεια του αυτεξουσίου, και δη των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων.  Για αυτό και δεν φοβήθηκαν να πεθάνουν. Το τι φάγαν και το πως ζήσαν ήρθε δεύτερο, δεν το σκέφτηκαν ποτέ, απλά δεν θέλαν να πεθάνουν ψυχικά υποτασσόμενοι στον νέο Καίσαρα. Όπως λοιπόν όλοι οι γονείς δεν θέλουν να στερήσουν το μέλλον, το κοσμικό, από τα παιδιά τους έτσι λοιπόν και αυτοί σαν γονείς, δάσκαλοι, επαγγελματίες και απλοί πολίτες είδαν μόνο το μεγαλείο της ψυχής ενώπιων του Θεού και παρακινούμενοι από τις προγονικές θυσίες, και αξίες της επιστήμης, είδαν ως μόνο άξιο της ζωής τους τον αγώνα εναντίον του νέου μεταμφιεσμένου ΧΙτλερ. Όλοι φυλάγουν ΠΑΝΤΑ πνευματικές Θερμοπύλες θέλουν δε θέλουν να το παραδεχτούν,όπως και επιστημονικές!

Αν όλοι μπορούν να καταλάβουν ΠΙΑ πως ο εμβολιασμός είναι ανθρώπινο δικαίωμα, τότε ας αντιληφθούν την μέγιστη εξαπάτηση ή εκβιασμό που υπέστησαν εξ αρχής. Πικρό να το αποδεχθεί κανείς αλλά βασικό για να έχει ωραία, αγέρωχη ψυχή ελεύθερη κατά Θεόν. Λάθη όλοι κάνουμε αλλά το εμμένειν είναι πρόβλημα.

Ο νέος Πολυχρονεμένος Κιουταχής και Καίσαρας ΑΠΕΤΥΧΕ!! Η Ελλάδα μπορεί να εμπαίχθηκε στην κατακτητική του βουλιμία, ποιος δεν το βλέπει??, αλλά η θυσία κάποιων κράτησε την αλήθεια ενεργή και ζέουσα, ώστε τώρα, με την επίγνωση της απάτης, οι εξαπατηθέντες, να μη συμμετέχουν πια ως άβουλα πλάσματα, και άρα ποτέ να μην είναι αργά. Ποιος δεν καταλαβαίνει λοιπόν πως οι πολιτικοί μας εξαπάτησαν, εκτός και αν εξαπατήθηκαν ομοίως??? Αλλά να το ομολογήσουν…

Ελευθερία ή Θάνατος συνάνθρωποι, και ποτέ δεν θα είναι αργά. Κανένας δούλος δεν κέρδισε τίποταυποτασσόμενος, καθώς κανένα λιγότερο δικαίωμα δεν κάνει τη ζωή καλύτερη. «Μελετάτε τα γραφάς» καθώς το αλάθητο και ακαταδίωκτο ξέρετε ποιος το είχε…..Η φασιστική προπαγάνδα του Πολυχρονεμένου Κιουταχή έπιασε «ΑΕΡΑ»!!!!!!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ  Δυτικής Μακεδονίας

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *