Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida

Ελεύθεροι Πολίτες Δυτικής Μακεδονίας : Χωρίς εμάς, για εμάς

4λ ανάγνωσης
Ελεύθεροι Πολίτες Δυτικής Μακεδονίας : Χωρίς εμάς, για εμάς

Εν μέσω της τραγικότερης οικονομικής κρίσης της χώρας από καταβολής της, υπερακρίβειας, ανείπωτης φτώχειας, τραγικής εξαθλίωσης των ανθρώπων με αρπαγή πρώτων κατοικιών, ηθική έκπτωση και αποχαύνωση. Με παροιμιώδη καθημερινά εγκλήματα αλλά και Φαραωνικά έργα οικοδόμησης, που όχι μόνο τινάζουν την μπάνκα στον αέρα, αλλά αποπροσανατολίζουν την προσοχή των ανθρώπων από τις καθημερινές προδοσίες της πολιτικής δικτατορίας με την «εκποίηση της δημόσιας περιουσίας για χάρη της κλιματικής αλλαγής» όπως είπε ο νυν Πρωθυπουργός της Ελλάδος στα Ηνωμένα Έθνη στις 22/09/2023, https://www.youtube.com/watch?v=mga0cChx0ic. Με την παραχώρηση της κρατικής επάρκειας σε ενέργεια νωρίτερα από όλους κατά τον ίδιο, https://www.youtube.com/watch?v=mga0cChx0ic, η πατρίδα μας γίνεται ΠΕΙΡΑΜΑ του κόσμου, για παραδειγματισμό στην Ευρώπη.

 

Έχοντας κλείσει σχεδόν τα δημόσια νοσοκομεία για χάρη των ιδιωτικών συμφερόντων ημετέρων, αλλά όχι του κοινού καλού, έρχεται ένα άλλο φασούλι να αποτελειώσει το κακό. Η τεκνοθεσία των ομοφυλόφιλων με δούρειο ίππο τον «γάμο τους». Δυστυχώς ληστρικά, παράνομα, ανήθικα, απροειδοποίητα και χωρίς καμία σύμφωνη γνώμη από το λαό η Νέα Δικτατορία, έρχεται με το γκεμπελικό και αυθαίρετο δόγμα Κεραμέως-Μητσοτακη «όποιος μας ψηφίζει υποστηρίζει και τις θέσεις μας», να ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ το «κατά φύσιν».

 

Τί είναι όμως το κατά φύσιν????

 

Κατά το Μέγα Αθανάσιο, και όπου λόγος Αγίου λόγος Θεού:

Τρία τα τελούμενα εν ανθρώποις

Το κατά φύσιν, το παρά φύσιν και το υπέρ φύσιν.

Και κατά φύσιν μεν εστίν ο γάμος, Παρά φύσιν ο σοδομισμόςΚαι υπέρ φύσιν η παρθενία.

Και πάλιν, κατά φύσιν ο δικαίως συναγόμενος πλούτος, Παρά φύσιν η πλεονεξία

Υπέρ φύσιν η ακτημοσύνη.Ομοίως, κατά φύσιν η ειρήνη, Παρά φύσιν το μίσος

Υπέρ φύσιν η συγχώρησις και η ευεργεσία.

 

Εμείς οι Ελευθεροι Πολίτες Δυτικής Μακεδονίας ως Ορθόδοξοι Έλληνες Χριστιανοί αρνούμαστε να παραδώσουμε τα πατρογονικά κατά φύσιν δικαιώματά μας στο Κράτος αδικίας και ανωμαλίας προς εκμετάλλευση.  Αρνούμαστε να παραδώσουμε τα κατά φύσιν και κατά Χριστόν οικογενειακά μας δικαιώματα ως βορά στα όρνεα για την ικανοποίηση λίγων και διεφθαρμένων. Το παιδομάζωμα της Τουρκιάς ωχριά ενώπιον ενός πιο βλάσφημου και κολάσιμου συμφέροντος, γιατί πρόκειται για εξυπηρέτηση συμφερόντων, όχι όμως των πολλών αλλά των λίγων.

 

Κατηγορούμε τους πολιτικούς μας ως αυτουργούς αυτής της κατάστασης, καθώς με την σιωπή τους συντελούν στην αρπαγή των ψυχών των οικογενειών αλλά και των αγνών ψυχών των παιδιών σε ένα νέου τύπου σκλαβοπάζαρο που όμοιό του δεν έχει υπάρξει. Συντελούν στην κατάργηση του κατά φύσιν τρόπου ζωής αυτού του τόπου. Κανείς δεν τους έδωσε αυτό το δικαίωμα, ούτε καν ο Κύριος, θα το δώσουμε εμείς???

 

Με την κατάλυση του κατά φύσιν ακυρώνεται ο Θεός, εγκαθίσταται άλλος στην θέση του, η πρόστυχη ευδαιμονία ως νέα ειδωλολατρία. Με την ανοχή μας συντελείται μια προδοσία, μια βλασφημία και αμέτρητα εγκλήματα στο διηνεκές, ασύλληπτο….

 

Επειδή είναι νόμιμο δεν σημαίνει πως είναι και του Θεού, επειδή θα γίνει νόμος δεν σημαίνει πως είναι και ηθικό ή δίκαιο. Δυστυχώς εκεί φτάσαμε σαν κοινωνία, από τη νωθρότητά μας να μη μπορούμε να θυμηθούμε ποιοι είμαστε, ποιοι ήταν οι παππούδες μας ή τους αγώνες τους για τα βαθύτερα πιστεύω τους. Χιλιάδες χρόνια άξιων αγώνων για τα εκ Θεού δοθέντα ανθρώπινα δικαιώματα, χαραμίζονται σε ένα «ωχ μωρέ τώρα και αυτοί…» με την απόλαυση ενός καφέ και για κουλουράκι μια κατάκριση. Εις Υγείαν!

 

Πληροφορούμενοι πως η Κυβέρνηση επιθυμεί να αφοπλίσει την κοινή γνώμη ψηφίζοντας τον νόμο αυτό νωρίτερα από ότι επικαλείται, κατεβαίνουμε μαζί με όλους τους ενσυναίσθητους και καλοπροαίρετους ανθρώπους διαμαρτυρόμενοι στα νέα χαρακώματα, ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ, για την αποφράδα ημέρα του Ελληνo-Ορθόδοξου πολιτισμού.

 

Θεός φυλάξει εμείς δεν το αποδεχόμαστε.

 

 

Ελεύθεροι Πολίτες Δυτικής Μακεδονίας

04/02/2024

 

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
2
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *