Εκδόθηκε το νέο ημερολόγιο του συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης «Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ»

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Εκδόθηκε το νέο ημερολόγιο του συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης «Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ»

Εκδόθηκε το νέο ημερολόγιο του συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης «Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ»

 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε στα μέλη και στους φίλους μας τη έκδοση του νέου μας ημερολογίου έτους 2023.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Το νέο μας ημερολόγιο είναι σε σχήμα πυραμίδας ,προσφέρεται για επιτραπέζια χρήση αλλά και κρέμασμα σε τοίχο,  αποτελούμενο από 12 σελίδες στις οποίες αποτυπώνονται 12 φωτογραφίες  με μνημεία  της Περιφερειακής  ενότητας  Γρεβενών και διατίθεται απ’ τα μέλη του Συλλόγου μας προς  5 €.

Με την αγορά ενός ημερολογίου ενισχύεις το  Σύλλογο Γρεβενιωτών Κοζάνης «Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ» και διακοσμείς το σπίτι, το γραφείο ή τον επαγγελματικό σου χώρο με μοναδικά μνημεία  των Γρεβενών.

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Εκδόθηκε το νέο ημερολόγιο του συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης «Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ» Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Εκδόθηκε το νέο ημερολόγιο του συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης «Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ»

Για το Δ.Σ

 

Ο Πρόεδρος                                             Ο Γ. Γραμματέας

 

 

Αθανάσιος Λότσιος                                      Ντάγκας Νικόλαος

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!