Δ. Μακεδονία: Διήμερη επίσκεψη πρωθυπουργού και κυβερνητικού κλιμακίου

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Δ. Μακεδονία: Διήμερη επίσκεψη πρωθυπουργού και κυβερνητικού κλιμακίου

Δ. Μακεδονία: Διήμερη επίσκεψη πρωθυπουργού και κυβερνητικού κλιμακίου


 

Στη Δυτική Μακεδονία θα βρεθεί το διήμερο Δευτέρα 13 και Τρίτη 14 Φεβρουαρίου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία την Δευτέρα στις 7 το απόγευμα στην Αίθουσα Τέχνης, του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Κοζάνης στη 1:30 το μεσημέρι ο πρωθυπουργός θα παραστεί στο Αμφιθέατρο «Κωνσταντίνος Καραμανλής» στο κτήριο της Περιφέρειας στη ΖΕΠ Κοζάνης, για την παρουσίαση του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Προγράμματος, ενώ στις 6 το απόγευμα θα έχει συνάντηση με τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος στη Δυτική Μακεδονία.

Παράλληλα με την επίσκεψη του πρωθυπουργού θα υπάρξουν και άλλες συσκέψεις, οι οποίες θα γίνουν σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα, παρουσία υπουργών που θα τον συνοδεύουν.

Στη Κοζάνη θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη στις 10:30 το πρωί για το Σχέδιο Απολιγνιτοποίησης με παραγωγικούς φορείς παρουσία των υπουργών: Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστή Χατζηδάκη, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης, Νίκο Παπαθανάση και των υφυπουργών Ανάπτυξης, Γιάννη Τσακίρη και Χρήστο Δήμα, ενώ στις 9 το πρωί θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη παρουσία αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης, Νίκο Παπαθανάση με την συντονιστική επιτροπή του Σχεδίου Δίκαιας Αναπτυξιακής Μετάβασης.

Επίσης στην Κοζάνη θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη παρουσία του γενικού γραμματέα Εσωτερικών, Μιχάλη Σταυριανουδάκη με δημάρχους της Δυτικής Μακεδονίας.

Στα Γρεβενά θα βρεθούν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος και ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, οι οποίοι θα επισκεφθούν τη Σχολή Αστυφυλάκων και το Κέντρο Νεοσυλλέκτων.

Στη Φλώρινα θα βρεθεί ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Γεωργαντάς ο οποίος θα συμμετέχει σε σύσκεψη με αγροτοκτηνοτροφικούς  φορείς, ενώ στην Καστοριά θα βρεθεί η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη και ο γενικός γραμματέας Πολιτισμού, Γιώργος Διδασκάλου, που θα έχει σύσκεψη με φορείς του Πολιτισμού αι του Τουρισμού

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!