Χρηματοδότηση από την ΠΕ Κοζάνης εργασιών επισκευής έπειτα από την καταστροφική πυρκαγιά στο Δημαρχείο Σερβίων

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Χρηματοδότηση από την ΠΕ Κοζάνης εργασιών επισκευής έπειτα από την καταστροφική πυρκαγιά στο Δημαρχείο Σερβίων

Η αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κοζάνης Κατερίνα Δαδαμόγια εισηγήθηκε την υποβολή πρότασης έργου στο ΕΑΠ 2012-2016 με τίτλο «Άμεσες εργασίες αποκατάστασης εύρυθμης λειτουργίας Δήμου Σερβίων μετά την πυρκαγιά», κατά τη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας της Τετάρτης 25 Ιανουαρίου 2023.

Το ιστορικό κτίριο του Δημαρχείου Σερβίων το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης καταστράφηκε στο μεγαλύτερο μέρος του εξαιτίας της πυρκαγιάς που ξέσπασε πρόσφατα, με αποτέλεσμα να κριθεί ακατάλληλο για χρήση στο σύνολό του και απαιτούνται πολλές εργασίες προκειμένου να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία του αλλά και να ικανοποιηθούν βασικές ανάγκες των υπηρεσιών που στεγάζονται σε παρακείμενα κτίρια.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 30.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%) και περιλαμβάνει:

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

  • Εργασίες απομάκρυνσης υλικών που καταστράφηκαν από την πυρκαγιά
  • Εργασίες μεταφοράς υλικών που διασώθηκαν
  • Ηλεκτρολογικές εργασίες
  • Προσωρινή μετεγκατάσταση σε παρακείμενα κτίρια στο Δημαρχείο

 

Στόχος της Περιφερειακής Αρχής είναι η συνδρομή με κάθε δυνατό τρόπο στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου Σερβίων και η σταδιακή αποκατάσταση των ζημιών σε κτίριο στο οποίο καθημερινά εξυπηρετούνται πολίτες και φιλοξενούνται υπηρεσίες και υπάλληλοι του Δήμου.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!