ΑΡΣΥ: ΌΧΙ στα Αιολικά στο Μπούρινο

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
ΑΡΣΥ: ΌΧΙ στα Αιολικά στο Μπούρινο

«Για μας το Μπούρινο είναι ότι η Ακρόπολη για τους Αθηναίους και ο Λευκός Πύργος για τους Θεσσαλονικείς»: Ορειβατικός Σύλλογος Σιάτιστας

Έτσι ακριβώς είναι αλλά το κεφάλαιο, η Αστική Τάξη της Χώρας μας και το πολιτικό τους προσωπικό ενδιαφέρονται μόνο για τα κέρδη! Πολλά κέρδη, γρήγορα κέρδη, σίγουρα κέρδη χωρίς κανένα ρίσκο, κέρδη επιδοτούμενα από τους πολίτες χωρίς καμία «ιδία χρηματοδότηση». Μπροστά σ` αυτά τα κέρδη δε λογαριάζουν ούτε την Ακρόπολη, ούτε τον Λευκό Πύργο, ούτε το Μπούρινο, ούτε το Περιβάλλον, ούτε καν τις ανθρώπινες ζωές.

Εδώ όμως μπορεί και πρέπει να «σπάσουν τα μούτρα τους».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Να σταματήσουν από τώρα κάθε σκέψη ότι μπορούν να καταστρέψουν και το Μπούρινο.

Ο Αγώνας των κατοίκων της Σιάτιστας και ολόκληρης της Δυτικής Μακεδονίας μπορεί να τους το επιβάλλει.

Τα μέλη και οι φίλοι της «ΑΡ.ΣΥ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» συμμετέχουμε στη Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των αιολικών στο Μπούρινο που καλούν οι φορείς για το Σάββατο 18/03/2023 στις 11:00 το πρωί στο χώρο του καταφυγίου του Ορειβατικού Συλλόγου.

Εκφράζουμε την αγωνιστική μας αλληλεγγύη στον Ορειβατικό Σύλλογο Σιάτιστας «Ο Μπούρινος», στην «Κίνηση Πολιτών κατά των Αιολικών στο Μπούρινο» και σε όλους τους φορείς και κατοίκους της γύρω περιοχής δηλώνοντας πως θα συμμετέχουμε δυναμικά και σε όλες της αγωνιστικές κινητοποιήσεις που θα αποφασιστούν συλλογικά.

Κανένα αιολικό στο Μπούρινο!!!

ΟΧΙ άλλα αιολικά και βιομηχανικά Φωτοβολταϊκά στη Δυτική Μακεδονία

 

Κοζάνη 17/3/2023

«Αριστερή Συμπόρευση για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη Δυτική Μακεδονία»

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!