Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018 (ΦΕΚ 133/19-07-2018 τ.Α΄) Πρόγραμμα «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι», και το  Άρθ. 67, παρ.5 του Ν 3852/2010, όπως έχουν τροποποιηθεί με τις διατάξεις του αρθ. 184, παρ. 1 και παρ.2 του Ν 4635/2019, το άρθρο 11 του ν. 5043/2023, και το άρθρο 6 του ν.5056/2023, καθώς και το άρθρο 78 του ν.4954/2022 «Λήψη αποφάσεων συλλογικών οργάνων ΟΤΑ ά βαθμού και διοικητικών συμβουλίων εποπτευόμενων νομικών τους προσώπων κατά το διάστημα ισχύος των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19» σας παρακαλούμε να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, στο «ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟ» κτήριο του Δήμου για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων.

Η συνεδρίαση  πραγματοποιείται διά ζώσης, (τηρουμένων όλων των εν ισχύ υγειονομικών μέτρων)

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Έγκριση Χρηματοοικονομικών Καταστάσεων, Έκθεσης Πεπραγμένων και Έκθεσης Ελέγχου 2023 της λυθείσας Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας του Δήμου Κοζάνης.

Εισηγητής: κ. Κων/νος Κουρού, Αντιδήμαρχος Δήμου Κοζάνης.

  1. Έγκριση διενέργειας δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης εμβαδού 9.500,77 τ.μ., η οποία εμπίπτει στο γεωτεμάχιο 2192α κοινότητας Δρεπάνου, για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου, για τις ανάγκες της επιχείρησης ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΕΠΕ.

Εισηγητής: κ. Κων/νος Κουρού,  Αντιδήμαρχος Δήμου Κοζάνης.

  1. Ορισμός υπευθύνου διαχείρισης λογαριασμού στην Τράπεζα της Ελλάδος για το έργο: Συνέχιση Λειτουργίας του Ξενώνα Φιλοξενίας του Δήμου Κοζάνης.

Εισηγητής: κ. Κων/νος Κουρού,  Αντιδήμαρχος Δήμου Κοζάνης.

  1. Αναμόρφωση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) Δήμου Κοζάνης επί των στοιχείων του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2024.

Εισηγητής: κ. Κων/νος Κουρού,  Αντιδήμαρχος Δήμου Κοζάνης

  1. Έγκριση Ισολογισμού έτους 2022 του πρώην ΝΠΔΔ ΟΑΠΝ Δήμου Κοζάνης.

Εισηγητής: κ. Κων/νος Κουρού,  Αντιδήμαρχος Δήμου Κοζάνης.

  1. Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού έτους 2023 του πρώην ΝΠΔΔ ΟΑΠΝ Δήμου Κοζάνης.

Εισηγητής: κ. Κων/νος Κουρού,  Αντιδήμαρχος Δήμου Κοζάνης

  1. Έγκριση Α΄ Κατανομής ποσού 281.511,14 € στις σχολικές επιτροπές Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κοζάνης για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων.

Εισηγητής: κ. Βασίλειος Παπαποστόλου, Αντιδήμαρχος Δήμου Κοζάνης.

  1. Συγκρότηση επιτροπής παρακολούθησης έργου που αφορά «Συνέχιση λειτουργίας του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) του Δήμου Κοζάνης» με κωδικό ΟΠΣ 6004279 το οποίο είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα «Δυτική Μακεδονία 2021-2027.

Εισηγητής: κ. Βασίλειος Παπαποστόλου, Αντιδήμαρχος Δήμου Κοζάνης

  1. Διατήρηση η μη των Σχολικών Επιτροπών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κοζάνης, σύμφωνα με την παρ. 5 του άρθρου 28 του Ν5056/2023.

Εισηγητής: κ. Βασίλειος Παπαποστόλου, Αντιδήμαρχος Δήμου Κοζάνης

  1. Έγκριση παραχώρησης 6 minibus ιδιοκτησίας του Δήμου Κοζάνης στην ΚΤΕΛ ΑΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ Α.Ε. για την εκτέλεση συγκοινωνιακού έργου.

Εισηγητής: κ. Κων/νος Βόμβας,  Αντιδήμαρχος Δήμου Κοζάνης.

  1. Έγκριση χορήγησης άδειας εισόδου – εξόδου: α) Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραγωγών Σιτηρών & Οπωροκηπευτικών προϊόντων (ΓΑΙΑ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ)

Εισηγητής: κ. Κων/νος Βόμβας,  Αντιδήμαρχος Δήμου Κοζάνης.

  1. Εξέταση της με αριθμ. πρωτ. 2699/08.08.2023 αίτησης του κ. Θεοδώρου Κουτσιμάνη του Χαραλάμπους, για την τροποποίηση ή μη του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου στο Ο.Τ. 115 στην οδό Λαχανά της πόλης της Κοζάνης του Δήμου Κοζάνης μετά από άρση ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης του οικοπέδου ιδιοκτησίας του ΚΑΕΚ 270571601023.

Εισηγήτρια: κ. Χατζημανώλη – Φουρκιώτη Κυριακή, Αντιδήμαρχος Δήμου Κοζάνης.

  1. Έγκριση χορήγησης οικονομικών ενισχύσεων σε άπορους δημότες του Δήμου Κοζάνης.

Εισηγητής: κ. Βασίλειος Παπαποστόλου, Αντιδήμαρχος Δήμου Κοζάνης.

  1. Γνωμοδότηση για την ΜΠΕ του έργου: «Κατασκευή και Λειτουργία Φωτοβολταϊκού Σταθμού Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΦΣΠΗΕ), συνολικής ισχύος 23,99958MW στη θέση “Γαλιάνα” της Δ.Ε. Κοζάνης, του Δήμου Κοζάνης, της Π.Ε. Κοζάνης, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας», με φορέα του έργου την ΗΛΙΑΚΗ ΓΑΛΙΑΝΑΣ Μ.Ι.Κ.Ε.

Εισηγητής: κ. Γεώργιος Ευκολίδης, Αντιδήμαρχος Δήμου Κοζάνης

  1. Έγκριση διεξαγωγής εμποροπανηγύρεων Δρεπάνου και Νιάημερου Κοζάνης για το έτος 2024.

Εισηγητής: κ. Λεωνίδας Αρνίδης, Αντιδήμαρχος Δήμου Κοζάνης

  1. Έγκριση κατάργησης η μη θέσης κενωθέντος περιπτέρου που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Γκέρτσου και Πόποβιτς στην πόλη της Κοζάνης.

Εισηγητής: κ. Λεωνίδας Αρνίδης, Αντιδήμαρχος Δήμου Κοζάνης

  1. Σύσταση Επιτροπής σύμφωνα με τις διατάξεις της αριθμ΄. 1000090/26/Α0011/18-09-2010 κοινής Υπουργικής Απόφασης των Υπουργών Οικονομικών –Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων «Καθορισμός λεπτομερειών επωφελέστερης διάθεσης της κληρονομιαίας περιουσίας Χρήστου Μανώλη», για το κληροδότημα που βρίσκεται στην Κοινότητα Αιανής του Δήμου Κοζάνης.

Εισηγήτρια: κ. Ελένη Παπαδοπούλου, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κοζάνης.

  1. Εξέταση αιτήματος του πρέσβη του κράτους της Παλαιστίνης, για ανάρτηση της Παλαιστινιακής σημαίας, στις 15 Μαΐου 2024, με την ευκαιρία της 76ης επετείου Μνήμης της Νάκμπα, ως ένδειξη αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό.

Εισηγήτρια: κ. Ελένη Παπαδοπούλου, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κοζάνης.

Αιτήσεις – έγγραφα – ανακοινώσεις

 

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μεταδίδεται ζωντανά στο κανάλι του YouTube. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την παρακολουθήσουν με αναζήτηση ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟ.

Μέχρι την ημέρα της συνεδρίασης και ώρα 15:00 μπορείτε να επισκεφθείτε το Γραφείο της Γραμματείας Δημοτικού Συμβουλίου για να ενημερωθείτε σχετικά.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *