Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

Προσλήψεις Στρατιωτικού Προσωπικού EΠΟΠ – Προκηρύξεις

Προσλήψεις Στρατιωτικού Προσωπικού EΠΟΠ - Προκηρύξεις
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το ΓΕΕΘΑ ενημερώνει ότι έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες διαδικασίες για την προκήρυξη πρόσληψης Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.) στους τρεις Κλάδους και στο Κοινό Νομικό Σώμα των Ενόπλων Δυνάμεων, για το έτος 2023, όπως παρακάτω:

• Πλήρωση 964 θέσεων Επαγγελματιών Οπλιτών στον Στρατό Ξηράς (ανδρών – γυναικών). Για την προκήρυξη οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ΕΔΩ.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

Στη σελίδα του Γενικού Επιτελείου Στρατού υπάρχει και βίντεο που καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταταγούν στο σώμα.

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Προσλήψεις Στρατιωτικού Προσωπικού EΠΟΠ - Προκηρύξεις

• Πλήρωση 430 θέσεων ΕΠ.ΟΠ. στο Πολεμικό Ναυτικό. Η μηχανογραφική εφαρμογή υποβολής  δικαιολογητικών είναι διαθέσιμη στην ηλεκτρονική διεύθυνση  https://epop.hellenicnavy.gr. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για την παροχή διευκρινιστικών οδηγιών στην ειδική τηλεφωνική γραμμή (2105531301) και να δουν την προκήρυξη για τις τετρακόσιες τριάντα θέσεις Επαγγελματιών Οπλιτών ΕΔΩ:

• Πλήρωση 298 θέσεων ΕΠ.ΟΠ. στην Πολεμική Αεροπορία. Περισσότερες πληροφορίες για την προκήρυξη των θέσεων ΕΔΩ. Η μηχανογραφική εφαρμογή υποβολής στοιχείων και δικαιολογητικών είναι διαθέσιμη στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://epop.haf.gr.

• Πλήρωση 8 θέσεων ΕΠ.ΟΠ. στο Κοινό Νομικό Σώμα των Ενόπλων Δυνάμεων. Για την προκήρυξη οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ΕΔΩ.

Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ ως ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων καθορίζεται η 31η Αυγούστου 2023.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...