Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

Νέες προσλήψεις για 15 θέσεις στο Δήμο Δεσκάτης

Νέες προσλήψεις για 15 θέσεις στο Δήμο Δεσκάτης
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινάει τη Δευτέρα 12 Ιουνίου και η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

δήμος Δεσκάτης που εδρεύει στην περιφέρεια δυτικής Μακεδονίας, προσλαμβάνει νέο προσωπικό για την κάλυψη 15 θέσεων εργασίας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

Οι προσλήψεις θα υλοποιηθούν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για συνολικά 15 άτομα, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του δήμου.

Οι ειδικότητες των θέσεων αφορούν εργάτες δασοπυρόσβεσης και χειριστές φορτωτή.

Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινάει τη Δευτέρα 12 Ιουνίου και η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023.

Οι θέσεις εργασίας στο δήμο Δεσκάτης

  1. ΥΕ Εργάτες δασοπυρόσβεσης (14 θέσεις) (χρονική διάρκεια σύμβασης 2 μήνες)
  2. ΔΕ Χειριστώ φορτωτή (1 θέση) (χρονική διάρκειας σύμβασης 4 μήνες)

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτηση τους πρέπει εκτός των τυπικών προσόντων που απαιτούνται να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας

2. Υπεύθυνη δήλωσε ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του δήμου Δεσκάτης (Δ/νση: Ανδρομάνας 2, τηλ: 2462351102) και αρμόδιος για την παραλαβή είναι η υπάλληλος κ. Κοτίτσα Ελένη κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτηση τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία πέντε ημερών από την ανάρτηση της στο χώρο ανακοινώσεων του δήμου από τις 12 Ιουνίου 2023 έως και τις 16 Ιουνίου 2023.

Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη των θέσεων ΕΔΩ.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...