22 Φεβρουαρίου 2020
ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνεδριάζει το Δ.Σ. Κοζάνης

Παρακαλώ να παραβρεθείτε στην ανωτέρω τακτική συνεδρίαση, του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, που θα γίνει την Τετάρτη 21-08-2019 και ώρα 20:00 στην αίθουσα συνεδριάσεών του, στο «ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟ» κτήριο, του Δήμου Κοζάνης, Χαρισίου Μούκα & Κοβεντάρων, στην Κοζάνη, με τα παρακάτω θέματα συζήτησης:

 1. Έγκριση παραχώρησης σχολικών χώρων, του πρώην γυμνασιακού παραρτήματος του Κρόκου, που βρίσκεται στην Τ.Κ. Άνω Κώμης και δεν χρησιμοποιούνται, στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Κοζάνης.

Εισηγητής: κ. Ιωάννης Γρηγοριάδης, Πρόεδρος Δ.Σ. Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.

 1. Έγκριση παραχώρησης σχολικών χώρων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Εισηγητής: κ. Νικόλαος Πλεξίδας, Πρόεδρος Δ.Σ. Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κοζάνης.

 1. Γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τον καθορισμό χρήσης γης, παραχωρούμενης κοινόχρηστης έκτασης, εμβαδού 830,95 τ.μ., ιδιοκτησίας του Υπουργείου Γεωργίας, που βρίσκεται στην Τ.Κ. Αμυγδαλιάς του Δήμου Κοζάνης.

Εισηγητής: κ. Γεώργιος Βαλαής, Αντιδήμαρχος Κοζάνης.

 1. Γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τον καθορισμό χρήσης γης, παραχωρούμενης κοινόχρηστης έκτασης, εμβαδού 385,31 τ.μ., ιδιοκτησίας του Υπουργείου Γεωργίας, που βρίσκεται στην Τ.Κ. Νέας Νικόπολης του Δήμου Κοζάνης.

Εισηγητής: κ. Γεώργιος Βαλαής, Αντιδήμαρχος Κοζάνης.

 1. Γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τον καθορισμό χρήσης γης, παραχωρούμενης κοινόχρηστης έκτασης, εμβαδού 17.123,35 τ.μ., ιδιοκτησίας του Υπουργείου Γεωργίας, που βρίσκεται στην Τ.Κ. Νέας Νικόπολης του Δήμου Κοζάνης.

Εισηγητής: κ. Γεώργιος Βαλαής, Αντιδήμαρχος Κοζάνης.

 1. Απευθείας εκμίσθωση δημοτικού καταστήματος αποτελούμενο από: α) ισόγειο εμβ. 66,10 τ.μ., β) υπόγειο εμβ. 66,29 τ.μ. και γ) πατάρι εμβ. 38,00 τ.μ.. που βρίσκεται επί της οδού Ι. Τράντα 2 στην Κοζάνη.

Εισηγητής: κ. Γεώργιος Βαλαής, Αντιδήμαρχος Κοζάνης.

 1. Εξειδίκευση διαφόρων πιστώσεων – Διαγραφές οφειλετών – Διαγραφή και επαναβεβαίωση διαφόρων ποσών.

Εισηγητής: κ. Γεώργιος Βαλαής, Αντιδήμαρχος Κοζάνης.

 1. Χορήγηση η μη οικονομικού βοηθήματος γάμου σε άπορες κορασίδες από τα έσοδα του κληροδοτήματος Ι. και Γ. Μικρού για τα έτη 2015, 2016, 2017 και 2018.

Εισηγητής: κ. Γεώργιος Βαλαής, Αντιδήμαρχος Κοζάνης.

 1. Έγκριση παράτασης της σύμβασης, με τη σύμπραξη γραφείων μελετών «G.T.B. ΑΝΟΔΟΣ Α.Ε – ΕΔΑΦΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΕ» για την μελέτη «ΜΕΛΕΤΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ CUT & COVER (ΤΟΥΝΕΛ) ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ»

Εισηγητής: κ. Κων/νος Δεσποτίδης, Αντιδήμαρχος Κοζάνης.

 1. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: Συντήρηση πεζοδρομίων Δήμου Κοζάνης.

Εισηγητής: κ. Αριστοτέλης Πουτακίδης, Αντιδήμαρχος Κοζάνης.

 1. Έγκριση 2ου ΑΠΕ του έργου: Συντήρηση πεζοδρομίων Δήμου Κοζάνης

Εισηγητής: κ. Αριστοτέλης Πουτακίδης, Αντιδήμαρχος Κοζάνης.

 1. Αιτήσεις – έγγραφα – Ανακοινώσεις

Η ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ

Μέχρι την ημέρα της συνεδρίασης και ώρα 15:00 μπορείτε να επισκεφθείτε το Γραφείο της Γραμματείας Δημοτικού Συμβουλίου ή να μπείτε στον ηλεκτρονικό σας φάκελο για να ενημερωθείτε σχετικά.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΥΡΙΝΑΣ

Φόρτωση....

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης. Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, πατήστε "Περισσότερα". Αποδοχή Περισσότερα