Πώς κατανέμονται στη Δυτική Μακεδονία τα 27 νέα κρούσματα

Ενημέρωση πολιτών της Π.Ε. Κοζάνης της 23ης Οκτωβρίου 2020 για την πανδημία COVID-19 (λήψη επιπρόσθετων μέτρων από 24 Οκτωβρίου 2020).

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

ήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 436 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 65 συνδέονται με γνωστές συρροές και 17 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Σύμφωνα με πληροφορίες του kozanimedia από τα 18 συνολικά κρούσματα από Π.Ε. Κοζάνης, εκ των οποίων 3 συνδέονται με γνωστές συρροές εντοπίζονται επιμέρους ως εξής: 13 ανήκουν στο Δήμο Kοζάνης εκ των οποίων τα 6 προέκυψαν μετά από επαφή με παλαιότερο κρούσμα, 4 εντοπίστικαν στο Δήμο Εορδαίας εκ των οποίων το 1 προέκυψε μετά από επαφή με παλαιότερο κρούσμα και 1 στο Δήμο Βοΐου.
Στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών εντοπίστηκαν 3 νέα κρούσματα, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή. Πιο συγκεκριμένα 2 βρέθηκαν στο Δήμο Γρεβενών όπου και τα δύο προήλθαν μετά από επαφή και 1 στο Δήμο Δεσκάτης επίσης μετά από επαφή με παλαιότερο κρούσμα.
Πέντε νέα κρούσματα εντοπίστηκαν στην Π.Ε. Καστοριάς, εκ των οποίων τα 3 στο Δήμο Καστοριάς και τα 2 στο Δήμο Ορεστίδος.
Τέλος 1 κρούσμα εντοπίστηκε στην Π.Ε. Φλώρινας το οποίο προέρχεται από το Δήμο Φλώρινας.

kozanimedia.gr
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

LOGISTIKO KOZANI
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida