20 Φεβρουαρίου 2020
ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στην επικοινωνιακή ομάδα του Μαξίμου η Μαρία Χούκλη

Σε θέση ειδικής συμβούλου στο Πολιτικό Γραφείο του υφυπουργού στον Πρωθυπουργό Ακη Σκέρτσου διορίστηκε από τις 9 Ιουλίου η δημοσιογράφος, Μαρία Χούκλη.

Πτυχιούχος του Νομικού Τμήματος της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η δημοσιογράφος θα ενισχύσει την επικοινωνιακή ομάδα του Μαξίμου.

 

Σύμφωνα με το Documento, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο η Μαρία Χούκλη να συμβάλει στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ. Από καιρό υπάρχει έντονη φημολογία για την επιστροφή της (με εκπομπή ή με κάποιον άλλο τρόπο) στην δημόσια τηλεόραση, όπου είχε επί χρόνια θητεύσει. Παράλληλα, η πολυετής παρουσία της στον ενημερωτικό τομέα και στα δελτία ειδήσεων ιδιωτικών καναλιών (MEGA, ANTENNA) την κατατάσσει στα πρόσωπα που ανά διαστήματα βρίσκονταν στο επίκεντρο της συζήτησης για τα ΜΜΕ.

Φόρτωση....

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης. Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, πατήστε "Περισσότερα". Αποδοχή Περισσότερα