Πρόωρες εκλογές: «Παράθυρο» Μητσοτάκη

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Πρόωρες εκλογές: «Παράθυρο» Μητσοτάκη

Πρόωρες εκλογές: «Παράθυρο» Μητσοτάκη

Όλο και πιο έντονα συζητείται το σενάριο για πρόωρες εκλογές όσο βαδίζουμε προς τα μέσα του καλοκαιριού. Μπορεί η πρόθεση της κυβέρνησης να είναι κάλπες στο τέλος της τετραετίας, όμως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για εκλογές νωρίτερα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στο capital, αφήνει ένα «παραθυράκι» για πρόωρες εκλογές.

«Το έχω πει πολλές φορές ότι πρόθεσή μου είναι να εξαντλήσω την τετραετία, διότι θεωρώ ότι αυτό είναι το θεσμικά ορθό και επιβεβλημένο», αναφέρει ο Πρωθυπουργός και προσθέτει, «Θέλω, επίσης, να θυμίσω ότι είχα πολλές “ευκαιρίες” να κάνω εκλογές σε μία περίοδο που οι δημοσκοπήσεις ήταν εξαιρετικά βολικές για τη Νέα Δημοκρατία και δεν το έκανα διότι δεν μπορώ να βάζω στο ζύγι το κομματικό συμφέρον εις βάρος του εθνικού συμφέροντος».

Ωστόσο, ο πρωθυπουργός όχι μόνο δεν τελειώνει τις συζητήσεις για εκλογές νωρίτερα, ίσως και το Φθινόπωρο, ωστόσο αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

«Ταυτόχρονα όμως έχω πει ότι, ναι, μία παρατεταμένη προεκλογική περίοδος σε μεγάλη ένταση αντιπαράθεσης σίγουρα είναι κάτι το οποίο η χώρα δεν χρειάζεται. Αλλά αυτό είναι μία έκκληση προς την αντιπολίτευση, να μπορούμε να συζητήσουμε με λογική και με μέτρο και με αντιπαράθεση, όποτε αυτή χρειάζεται, τις πολιτικές μας διαφωνίες. Και υπάρχουν, δόξα τω Θεώ, ουκ ολίγες μεταρρυθμιστικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης οι οποίες θα είναι αντικείμενο τέτοιων συζητήσεων», λέει.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!