Εκλογές 2023: Ο Μητσοτάκης αποφάσισε για τις κάλπες – Πιθανή ημερομηνία

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Εκλογές 2023: Ο Μητσοτάκης αποφάσισε για τις κάλπες - Πιθανή ημερομηνία

Εκλογές 2023: Ο Μητσοτάκης αποφάσισε για τις κάλπες – Πιθανή ημερομηνία


Τον χρόνο της διεξαγωγής των εκλογών 2023 έχει «κλειδώσει» στο μυαλό του ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μετά τα αλλεπάλληλα σενάρια για τις εκλογές 2023 και την ημερομήνια που θα διεξαχθούν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως αποφάσισε εν μέρει για τον χρόνο.

Αν και προς το παρόν δεν έχει «κλειδώσει» η ακριβής ημερομηνία για τις εκλογές, ωστόσο, αυτές πάνε από τον Απρίλιο και μετά.

Αυτό τουλάχιστον δήλωσε κυβερνητική πηγή μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου σήμερα το πρωί υπό τον Πρωθυπουργό.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

«Ο πρωθυπουργός θα προσδιορίσει την ημερομηνία των εκλογών που θα είναι «από τον Απρίλιο και μετά», ανέφεραν οι κυβερνητικές πηγές.

Υπενθυμίζεται πως ανάμεσα στις ημερομηνίες που έχει «κυκλώσει» ο πρωθυπουργός για τις πρώτες κάλπες είναι η Κυριακή πριν από το Πάσχα, η Κυριακή των Βαΐων, 9 Απριλίου.

Σήμερα, ο υπ. Υγείας κ. Θάνος Πλεύρης πάντως απέκλεισε μία ημερομηνία για τη διεξαγωγη των εκλογών και αυτή δεν είναι άλλη, από την Κυριακή του Πάσχα, στις 16 Απριλίου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!