Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

Καλαμιά τύπου …«άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε».

Καλαμιά τύπου …«άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε».
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιμένω, δε σου κρύβω, την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Πέμπτης καθώς θα συζητηθούν «οι εξελίξεις με την ανεξέλεγκτη εγκατάσταση Α.Π.Ε. στη Δυτική Μακεδονία και την επίθεση της αστυνομίας στους κατοίκους της Καλαμιάς».

Αν και αναμένονται αντιδράσεις και για τα δύο μέρη του θέματος, έχω την αίσθηση ότι ούτε απαντήσεις θα δοθούν, ούτε και εξηγήσεις και θα μείνουμε με την αγωνία.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

Αυτά τα ζητήματα, φίλε, δεν αναλύονται και δεν αποκαθίστανται στο πλαίσιο μιας συνεδρίασης όπου θα συζητηθούν 13 !!! ακόμαθέματα αλλά και ούτε μόνον με έναν εισηγητή, απουσία των εμπλεκομένων φορέων και μηχανισμών.

Για κάποιο λόγο, με κάνουν να πιστεύω πως όλα γίνονται στη λογική του «άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε».

«κάλπηΚΗ λίρα»

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...