12.3 C
Πτολεμαΐδα
3 Μαρτίου 2021σε μια ιδιαίτερα δύσκολο συγκυρία με το lockdown συγκροτήθηκε η επιτροπή ενέργειας!!! ευχαριστώ τον δήμαρχο π πλακεντά για την εμπιστοσύνη του!!! μία δέσμευση, με συλλογικό πνεύμα, είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρόταση φωνή και συμμετοχή για το καλύτερο αποτέλεσμα. άμεση ενημέρωση των πολιτών για τα δεινά που φέρνει η βίαιη απολιγνιτοποιηση, παράλληλα θα δουλέψουμε μεθοδικά και αποτελεσματικά για την ανάπτυξη της περιοχής μας, του δήμου εορδαίας στην μετά λιγνίτη εποχή!!!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βιογραφικά υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με το συνδυασμό “Μπροστά για την Εορδαία” του Γιάννη Καραβασίλη

Βιογραφικά υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με το συνδυασμό “Μπροστά για την Εορδαία” με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Καραβασίλη.

 

βιογραφικά υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με το συνδυασμό "μπροστά για την εορδαία" του γιάννη καραβασίλη 6

ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

 

Γεννήθηκε το 1976 και κατοικεί στην Άρδασσα Εορδαίας. Γονείς του είναι ο Αμαραντίδης Αναστάσιος και η Αμαραντίδου Σοφία.

Δραστηριοποιείται στον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα. Η σχέση του με τα κοινά του τόπου άρχισε το 1998. Τα τελευταία 2 χρόνια είναι πρόεδρος του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Ποντίων Άρδασσας. Στο παρελθόν διετέλεσε Δ.Σ. του Αγροτικού Συνεταιρισμού Άρδασσας, όπως επίσης και του Αθλητικού Συλλόγου Άρδασσας «ο Μέγας Αλέξανδρος».

 

Τηλ. 6938417094

 

βιογραφικά υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με το συνδυασμό "μπροστά για την εορδαία" του γιάννη καραβασίλη 7

ΑΠΑΖΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

(του Γεωργίου και της Όλγας)

 

Είναι 38 ετών και κατοικεί στην Πτολεμαΐδα. Με τη σύζυγό του Ντανκίδου Ντιάνα διαθέτουν δύο παιδιά. Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα κλασικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Ιωαννίνων.

Υπήρξε ιδιοκτήτης Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης στην πόλη μας από το 2010 έως το 2017, ενώ παράλληλα από το 2007 έως σήμερα εργάζεται ως καθηγητής στη Μέση Εκπαίδευση.

Επί σειρά ετών ήταν μέλος του σκακιστικού συλλόγου. Σήμερα ασχολείται σε ερασιτεχνικό επίπεδο με τον Αθλητισμό.

 

Τηλ. 6947301147

E-mail: giaapazidis@yahoo.com

 

 

βιογραφικά υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με το συνδυασμό "μπροστά για την εορδαία" του γιάννη καραβασίλη 8

ΔΑΒΙΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

 

Γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα το 1997 όπου και κατοικεί. Είναι γιος του Ιωάννη και της Σταυρούλας, το γένος Βαρδανίκα. Είναι παντρεμένος με την Ευριδίκη Μπίμπα και έχουν ένα παιδί.

Είναι απόφοιτος του ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας με ειδικότητα Μηχανολόγου – Μηχανικού. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την Γεωργία και την Κτηνοτροφία.

 

Τηλ.: 6974764750

 

βιογραφικά υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με το συνδυασμό "μπροστά για την εορδαία" του γιάννη καραβασίλη 9

ΗΛΙΑΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ

 

Γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα, είναι 65 χρονών με καταγωγή από τον Πόντο και έχει έναν γιο, τον Παναγιώτη. Σπούδασε στην Σχολή Εργοδηγών Κοζάνης στο τμήμα Σχεδιαστών. Δούλεψε στην ΑΕΒΑΛ περίπου 19 χρόνια από όπου και απολύθηκε το 1991. Επαναπροσλήφθηκε στη ΔΕΗ το 1996 μαζί με συναδέλφους από τα ΕΛΣΙ και ΜΑΒΕ.

Είναι μέλος της χορωδίας του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαΐδας. Στη ζωή της το πρωτεύον θέμα ήταν το ήθος, η εντιμότητα και η αξιοπρέπεια. Γι’ αυτό, όπως αναφέρει, αποφάσισε να αγωνιστεί και να ενώσει τις δυνάμεις της με την υποψηφιότητα του Γιάννη Καραβασίλη, στο συνδυασμό «Μπροστά για την Εορδαία», την πιο δυνατή ομάδα με όραμα και όρεξη για δουλειά.

 

Τηλ. 6978578694

 

βιογραφικά υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με το συνδυασμό "μπροστά για την εορδαία" του γιάννη καραβασίλη 10

ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

(του Ιορδάνη Ευγενίδη και της Φωτεινής Ευγενίδου – Τσιαρτσιανίδου)

 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πτολεμαΐδα και έχει μία κόρη, την Αριάδνη. Είναι απόφοιτη του Τμήματος της Οδοντιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μετεκπαίδευση στην αισθητική οδοντιατρική (του UCL Eastman) και στο laser (του AACHEN).

Από το 2010 εργάζεται ως ιδιώτης χειρουργός Οδοντίατρος στην πόλη μας. Πρόσφερε εθελοντική εργασία στο κέντρο περίθαλψης παιδιών με ειδικές ανάγκες «Άγιος Δημήτριος» στη Θεσσαλονίκη.  Ως φοιτήτρια υπήρξε μέλος παρατάξεων στη σχολή της, ενώ στο παρελθόν διετέλεσε και ταμίας του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ν. Κοζάνης.

 

Τηλ. 6976433981

E-mail: ekaterinadent@hotmail.comΦόρτωση....
Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 6981893715, στο facebook , μέσω email στο info@eordaialive.com.
Holler Box