Κωτσιδης Στέφανος

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΘΟΔΩΡΟΥ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΘΟΔΩΡΟΥ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΘΟΔΩΡΟΥ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

ΟΑναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, κ. Θόδωρος Σκυλακάκης αύριο Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου θα βρίσκεται στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας (Π.Δ.Μ.) και στην πόλη της Κοζάνης, στο πλαίσιο ενημερωτικής εκδήλωσης για το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας “Ελλάδα 2.0”, την οποία διοργανώνει το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας, με κεντρικό ομιλητή τον κ. Υπουργό. Η εκδήλωση αυτή θα διεξαχθεί στις 4 αύριο το απόγευμα στη Στέγη Ποντιακού Ελληνισμού (Φιλίππου Β 30). 
Το πλήρες πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Υπουργού είναι το παρακάτω:

13:00   Συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, κ. Θόδωρου Σκυλακάκη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιο Κασαπίδη, στη Ζώνη Ενεργού Πολεοδομίας (ΖΕΠ) Κοζάνης.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Untitled-2

13:45   Koπή βασιλόπιτας με εργαζόμενους της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, παρουσία του Υπουργού κ. Θ. Σκυλακάκη, του Γραμματέα κ. Λιάπη και του Περιφερειάρχη κ. Κασαπίδη.

14:00  Συνάντηση-συζήτηση με Δημάρχους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στο αμφιθέατρο «Κωνσταντίνος Καραμανλής», στη ΖΕΠ Κοζάνης.

15:00  Συνάντηση-συζήτηση με Προέδρους των ΕΒΕ, ΓΕΩΤΕ, Τ.Ε.Ε. και Ο.Ε. της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

16:00  Εκδήλωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος για το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0», στη Στέγη Ποντιακού Ελληνισμού, με κεντρικό ομιλητή τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Θ. Σκυλακάκη.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

karaiskos
Μίμτσης Πέτρος
Δεληκώστας Πτολεμαιδα
freen market ptolemaida
radio-kapsoyra-eordaialive.
Ασφλαειες Νικου Πτολεμαιδα - Εορδαία
afrokrema - ptolemaida-eordaia

Το Eordaialive στα Social Media

asepop velventoy
radio melodia ptolemaida
τριανταφυλλος ιορδανίδης