Συνάντηση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα με αντιπροσωπεία του Σωματείου Δράσης «Νίκος Καπετανίδης»

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Κοινοβουλευτική παρέμβαση του ΚΚΕ για την άμεση νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακάτικης Αργίας

Συνάντηση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα με αντιπροσωπεία του Σωματείου Δράσης «Νίκος Καπετανίδης»


 

Από το Γραφείο Τύπου της ΚΕ εκδόθηκε το παρακάτω Δελτίο Τύπου από  τη συνάντηση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα με αντιπροσωπεία του Σωματείου Δράσης «Νίκος Καπετανίδης»

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

 

“Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε σήμερα (σημ. χθες 10/11), στην έδρα της ΚΕ στον Περισσό, με αντιπροσωπεία του Σωματείου Δράσης «Νίκος Καπετανίδης», αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Σωματείου Γ. Γεωργιάδη, τον Γενικό του Γραμματέα Β. Σιδηρόπουλο και τον Κ. Καπετανίδη. Στη συνάντηση συμμετείχε ακόμα η Ρούλα Ελευθεριάδου, στέλεχος του ΚΚΕ και πρόεδρος του Ποντιακού Σωματείου ΚΟΠΑ (Καλλιτεχνικός Οργανισμός Ποντίων Αθηνών).

Η αντιπροσωπεία του Σωματείου Δράσης -με σκοπό τη διάσωση της μνήμης του μάρτυρα του Ποντιακού Ελληνισμού Νίκου Καπετανίδη που κρεμάστηκε στην Αμάσεια του Πόντου το 1921- ενημέρωσε τον ΓΓ της ΚΕ για τη συμβολή του Σωματείου στην ανακήρυξη της 21ης Σεπτεμβρίου ως “ημέρα μνήμης δημοσιογραφίας – Νίκος Καπετανίδης”, στην κατασκευή μνημείου για τον Ν. Καπετανίδη, στο υπό διαμόρφωση μητροπολιτικό πάρκο Παύλου Μελά στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης και συνολικά για τις δράσεις και το πολιτιστικό του έργο. Ενώ, ακόμα, ο Κώστας Καπετανίδης δώρισε στον Δημήτρη Κουτσούμπα το βιβλίο “Η Δύση του Ποντιακού Ελληνισμού από την πένα του Νίκου Καπετανίδη”.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας διαβεβαίωσε την αντιπροσωπεία ότι το ΚΚΕ βρίσκεται στο πλευρό τους στη σημαντική υπόθεση της ανάδειξης της ζωής και του έργου του πρωτοπόρου αγωνιστή και μάρτυρα του Ποντιακού Ελληνισμού Ν. Καπετανίδη και πως θα συμβάλλει με πολύμορφες ενέργειες και παρεμβάσεις στο έργο του Σωματείου”.

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!