ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Το ψήφισμα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση στο Δημοτικό Συμβούλιου Εορδαίας και εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

 

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16/02/19 μεταξύ κλιμακίου της Λαϊκής Συσπείρωσης Εορδαίας, της υποψηφίας Δημάρχου Εορδαίας Αντωνίας Χόλμπα και του ΔΣ του συλλόγου καρκινοπαθών Εορδαίας στα γραφεία του συλλόγου.

Στη συνάντηση τέθηκαν τα οξυμένα προβλήματα των καρκινοπαθών, οι σημαντικές καθυστερήσεις στην εξεύρεση λύσεων όπως πχ τον διορισμό μόνιμων ογκολόγων ιατρών, την υποστελέχωση του τμήματος χημειοθεραπείας του ΓΝ Πτολεμαΐδας, τα γενικότερα προβλήματα της υγείας της περιοχής μας.

Από την πλευρά της Λαϊκής Συσπείρωσης υπήρξε δέσμευση ότι θα τεθούν τα ζητήματα αυτά στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο με αίτημα για κινητοποιήσεις, όπως και ότι θα κατατεθεί εκ νέου ερώτηση στη βουλή μέσω της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΚΕ.

Η υπόθεση της υγείας είναι υπόθεση όλου του λαού. Η υγεία δεν μπορεί να είναι εμπόρευμα, αλλά κοινωνικό αγαθό, δημόσιο και δωρεάν, που πρέπει να έχουν πρόσβαση σε αυτή όλοι απρόσκοπτα και χωρίς εμπόδια. Απαιτείται συστράτευση όλων των μαζικών φορέων, σωματείων, συλλόγων προκειμένου να διεκδικηθούν άμεσα η στελέχωση και η χρηματοδότηση.

 

 

 

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

LOGISTIKO KOZANI
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida