ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Εορδαίας: Nα δοθούν αναπτυξιακά κίνητρα σε αντιστάθμισμα της βίαιης Απολιγνιτοποίησης

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Εορδαίας: Nα δοθούν αναπτυξιακά κίνητρα σε αντιστάθμισμα της βίαιης Απολιγνιτοποίησης

Για βίαιη απολιγνιτοποίηση της περιοχής με «προσωπική υπαιτιότητα» του Κυριάκου Μητσοτάκη, χωρίς αντισταθμίσματα,  όταν η απόφαση για την ομαλή μετάβασή της στη νέα εποχή είχε ορίζοντα 20 και 30 ετών -που ακολούθησαν οι υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες- έκαναν λόγο στη διάρκεια Πολιτικής εκδήλωσης του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Εορδαίας, τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, Κώστας Χρυσόγονος και Αντώνης Σαουλίδης.

Ο πανεπιστημιακός και πρώην Ευρωβουλευτής, Κώστας Χρυσόγονος τόνισε, ότι η πολιτική αυτή  θα πρέπει να σταματήσει και να υπάρξει αναπτυξιακό αντίβαρο, ώστε η περιοχή να επιβιώσει και να συγκρατήσει τον πληθυσμό της, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Θα μπορούσαν να γίνουν μια σειρά πραγμάτων στην κατεύθυνση της βιώσιμης ανάπτυξης,  βιομηχανικών εγκαταστάσεων και χρήσεων, όπως και μεταφορά υπηρεσιών από το Λεκανοπέδιο της Αττικής στην Περιφέρεια».

Ερωτηθείς για τις επικείμενες εκλογές και το κόμμα που εκπροσωπεί, υπογράμμισε, πως το ΠΑΣΟΚ βλέπει αισιόδοξα τις εξελίξεις και συγκριτικά με το 2019 θα είναι σε καλύτερη θέση, διεκδικώντας τη χάραξη μιας νέας πορείας, που «αν όχι τώρα» στο μέλλον θα αλλάξει τη σελίδα στο πολιτικό σκηνικό.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Έκανε σαφές, ότι «δεν θα γίνουμε υποστήριγμα κανενός από τα δύο μεγάλα κόμματα,  κι εάν ο λαός θέλει κυβερνήσεις συνεργασίας, εμείς είμαστε ανοιχτοί, και θα συζητήσουμε στη βάση του δικού μας προγράμματος, το οποίο και θα πρέπει να γίνει αποδεκτό  στο μεγαλύτερο ποσοστό, διαφορετικά θα είμαστε απέναντι και στους δύο». O έτερος των κεντρικών ομιλητών υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ στην Α’ Θεσσαλονίκης, Αντώνης Σαουλίδης είπε ότι έγινε αντιληπτό πως η πολιτική Μητσοτάκη ευνοεί τους λίγους, αυτούς που κατέχουν τον πλούτο και αφήνει στο «έλεος του Θεού» τους μικροσυνταξιούχους και τους Νέους, που σε επίπεδο Δ. Μακεδονίας, ένας στους δύο (47%) δεν έχει δουλειά.

 

 

.ertnews.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!