Ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ι. Νικολαΐδης επισκέφθηκε τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ι. Νικολαΐδης επισκέφθηκε τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ

Έναν συνάδελφο, φίλο και πολύ αξιόλογο στέλεχος του Συνδικαλιστικού Κινήματος με ενεργό και ουσιαστικό ρόλο στις διεκδικήσεις των εργαζομένων, υποδέχθηκε σήμερα ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στα γραφεία του στην Πτολεμαΐδα.

Στο πολύ οικείο περιβάλλον του σωματείου, ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ισαάκ Νικολαΐδης άκουσε τις θέσεις και το βασικό διεκδικητικό πλαίσιο του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ, προσυπογράφοντας το αίτημα για παράταση του χρόνου λειτουργίας των μονάδων και τη χρήση του λιγνίτη ως του μέσου που μπορεί να διασφαλίσει την ενεργειακή ασφάλεια στη χώρα.

Ο κ. Νικολαΐδης, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τα θέματα των εργαζομένων, επικεντρώθηκε σε αυτά, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση σε τρία συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής (ανθρώπινο δυναμικό-τεχνογνωσία, υδάτινος πλούτος, δίκτυα), ενώ πολύ σημαντικό μέρος της συζήτησης, κινήθηκε γύρω από τον χρόνο που χρειάζεται η Π.Ε. έτσι ώστε να μην γίνει από πρωταγωνιστής, κομπάρσος και παρατηρητής των εγχώριων και διεθνών εξελίξεων.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ι. Νικολαΐδης επισκέφθηκε τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ι. Νικολαΐδης επισκέφθηκε τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ

 

Γραφείο Τύπου

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές θα έστελνες στη νέα Βουλή των Ελλήνων;

Loading ... Loading ...