Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

O Γιώργος Καραΐσκος υποψήφιος με τον Π. Πλακεντά

O Γιώργος Καραΐσκος υποψήφιος με τον Π. Πλακεντά
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Φίλες και φίλοι, μετά από την πολυετή ενασχόληση στα δημοτικά δρώμενα αλλά και ως ενεργός πολίτης, θέτω την υποψηφιότητα μου ως δημοτικός σύμβουλος για το Δήμο Εορδαίας. Οι γνώσεις που έχω αποκτήσει, και συνεχίζω διαρκώς να αποκτώ από την εμπειρία μου για την λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης, αποτελούν την πυξίδα, για να πετύχουμε σε μεγαλύτερο βαθμό ,με βάση την παρούσα δημοτική αρχή, ένα σύγχρονο και ποιοτικό μέρος για εμάς.
Με αυτές τις βάσεις, λοιπόν, θα αγωνιστώ για ένα σύγχρονο διευρυμένο Δήμο που έχει βασική προτεραιότητα τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
Οι δημοτικές εκλογές δεν πρέπει να έχουν κομματική χροιά, όπως τα προβλήματα και τα σύγχρονα έργα που χρειάζονται να γίνουν για να βελτιώσουν την καθημερινότητα..
Χρειάζεται μόνο ένα μείγμα ανθρώπων με ικανότητες, με εμπειρία, με γνώσεις, με όρεξη, και νέες προτάσεις. Ευελπιστώ δε, όπως συνηθίζω και εγώ τόσα χρόνια να λειτουργώ, να είμαι σε μια ομάδα ανθρώπων που δεν κατηγορούν, δεν προσβάλλουν, δεν φαντάζονται τοξικές μυθοπλασίες για να κερδίσουν. Ο σεβασμός είναι μεγάλη αρετή, γιατί από τις λεπτομέρειες φαίνονται οι ικανότητες μας . Με εκτίμηση και τις θερμότερες ευχές για καλή επιτυχία στον Δήμαρχο μας Panagiotis Plakentas και την παράταξη μας Γιώργος Καραίσκος!!!
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "E ορδαία ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ Παναγιώτης ΠΛΑΚΕΝΤΑΣ Καραίκος Γιώργος Σύμβουλος Πωλήσεων nρ. Αντίδημαρχος και Πρόεδρος ΔΕΥΑΕ Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος T: 6945552442 M:geokaraiskos@gmail.com geokaraiskos@ M:"
Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
3
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

karaiskos
Λίτσα Παλαμά
Μίμτσης Πέτρος
Δεληκώστας Πτολεμαιδα
freen market ptolemaida
radio-kapsoyra-eordaialive.
Ασφλαειες Νικου Πτολεμαιδα - Εορδαία
afrokrema - ptolemaida-eordaia

Το Eordaialive στα Social Media

asepop velventoy
radio melodia ptolemaida
τριανταφυλλος ιορδανίδης
H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...