Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida

ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ.

4λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ.
Μόλις ένας χρόνος πέρασε από τη στιγμή που 405.000 συμπολίτες μας ανέδειξαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρόεδρο της ΝΔ, μέσα από μια ακόμη ανοικτή και διαφανή εκλογική διαδικασία. Η εκλογή αυτή αποτέλεσε σημείο καμπής, τόσο για τη δυναμική που έδωσε στη μεγάλη παράταξη της ΝΔ, όσο και για μια νέα προοπτική σοβαρής πρότασης διακυβέρνησης στους Έλληνες πολίτες.
Στη βάση αυτή, η ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης, εκτιμά ότι ένας ελάχιστος απολογισμός της ενδιάμεσης περιόδου, μόνο θετικά έχει να προσφέρει, θυμίζοντας ενδεικτικά ότι:
·         Με αποκορύφωμα το Συνέδριο του Κόμματος, έγιναν βήματα μπροστά στην κατεύθυνση της ΕΝΟΤΗΤΑΣ, της ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ, της ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ των στελεχών και των δράσεων.
·         Οργανωτικά, αναδείχθηκαν η νέα Πολιτικής Επιτροπή, η Εκτελεστική Επιτροπή, τα Περιφερειακά Όργανα. Ανοίχθηκε Μητρώο Στελεχών για την υποδοχή νέων ανθρώπων, με εξειδίκευση και γνώση, ενώ περισσότερα από 700 στελέχη ενεπλάκησαν με τη Γραμματεία Προγράμματος.
·         Έγιναν αλλαγές ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ στο Κόμμα. Μεταξύ των άλλων, καθιερώθηκε θητεία στην εκλογή Προέδρου, θεσπίστηκε η υποχρέωση ισοσκελισμένων Προϋπολογισμών της ΝΔ, το ασυμβίβαστο κομματικών και κυβερνητικών θέσεων.
·         Μειώθηκαν κατά 60% τα λειτουργικά κόστη του Κόμματος (ενοικίαση νέων Γραφείων, το σύνολο της κρατικής επιχορήγησης αποδίδεται στο χρέος κ.α.), ενώ αναζητήθηκαν έσοδα από τη θέσπιση της «Κάρτα Μέλους», επιχειρώντας έτσι την πιο ενεργή των Νεοδημοκρατών στην εν λόγω προσπάθεια.
·         Σε πολιτικό επίπεδο, η «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ» αποτελεί το ιδεολογικό και προγραμματικό πλαίσιο της ΝΔ, με τις πρώτες 25 θέσεις σχετικά με το περίγραμμα των προτάσεων για τις φοροαπαλλαγές, για τη διαχείριση του προσφυγικού – μεταναστευτικού, για τους αγρότες, για το ζήτημα των «κόκκινων» δανείων, για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, το σύστημα υιοθεσιών – αναδοχής παιδιών κ.λπ.
·         Η κατάρτιση κυβερνητικού προγράμματος, μέσα σε ένα χρόνο περίπου, με πλατιά και ανοικτή διαβούλευση, με συγκεκριμένες θέσεις και μετρήσιμα αποτελέσματα, βαίνει προς ολοκλήρωση και σταδιακή παρουσίαση – επικοινωνία.
·         Τέλος, δεν πρέπει να αγνοηθούν οι κοινωνικές δράσεις, όπως το «ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ», με επισκέψεις στελεχών σε περισσότερες από 400 δομές κοινωνικής αλληλεγγύης στο σύνολο της Χώρας, ως έμπρακτη ένδειξη προσφοράς και στήριξης, ως αποτέλεσμα πηγαίου εθελοντισμού των μελών της ΝΔ.
·         Κατά τη διάρκεια όλης της περιόδου, ενεργοποιούνται στο σύνολό τους οι θεματικές Γραμματείες του Κόμματος και του Κοινοβουλευτικού Έργου, καθώς και η λειτουργία Πολιτικής Ακαδημίας Στελεχών.
Από την επιγραμματική παράθεση των προαναφερόμενων, καταδεικνύεται έμπρακτα ότι ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ και η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αποτελούν την πλέον αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση για τον ελληνικό λαό, φέρνουν τη νέα προοπτική στην κοινωνία, με προμετωπίδα την αλήθεια στην πολιτική ζωή του τόπου.
Ως ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης, καλούμε ως στάση ευθύνης, να συνεχίσουμε όλοι μαζί μπροστά, παρά την αυξημένη δυσπιστία και απαισιοδοξία. Μαζί με τη ΝΔ, έτσι ώστε η Ελλάδα να ξαναμπεί στο σωστό δρόμο, στην οργάνωση μιας σύγχρονης χώρας, που σέβεται την ιστορία της, αλλά και το μέλλον των παιδιών της.
 
 
Για τη Ν.Δ. – ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης
Ο Πρόεδρος
Παντελής Καρακασίδης
Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο