Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

ΝΟ.Δ.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ & ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

 

Η ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης, με την ολοκλήρωση των εθνικών εκλογών και τη σαρωτική νίκη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και του ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους ενεργούς πολίτες της Π.Ε. Κοζάνης, για την ψήφο τους στη Ν.Δ. και θετική τους στήριξη στο αναπτυξιακό σχέδιο και στο περίγραμμα του κυβερνητικού μας προγράμματος.
Με το ξεκάθαρο αυτό αποτέλεσμα και την αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ, οι πολίτες αποφάσισαν την αλλαγή σελίδας που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος, μαζί με την έμπρακτη θέλησή τους για μια Ελλάδα με προοπτική και ένα αξιοπρεπές βιώσιμο μέλλον, πρωταρχικά για όσους ήρθαν αντιμέτωποι με τη μακροχρόνια κρίση και τις συνέπειές της.
Στη νέα περίοδο που ξεκινά, η Π.Ε. Κοζάνης και η Ν.Δ. έχουν την πλέον ισχυρή εκπροσώπηση, με τους τέσσερις (4) -σε σειρά- εκλεγέντες Βουλευτές της, τον Στάθη Κωνσταντινίδη, την Παρασκευή Βρυζίδου, τον Μιχάλη Παπαδόπουλο και τον Γιώργο Αμανατίδη.
Ως ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης τους συγχαίρουμε, τους ευχόμαστε καλή κοινοβουλευτική θητεία και προσδοκούμε σε πρωτοβουλίες, δράσεις και αποτελεσματικές συνέργειες, για την επίλυση των προβλημάτων που ανακύπτουν, όπως και όσων μας κληροδοτεί η απελθούσα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, προς όφελος των πολιτών και της βιώσιμης ανάπτυξης των τοπικών μας κοινωνιών.
Τέλος, ως ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης δεν ξεχνούμε και απευθύνουμε ένα οφειλόμενο «ευχαριστώ», στο σύνολο του στελεχιακού δυναμικού της Νομαρχιακής Οργάνωσης και στους εθελοντές του Κόμματος, οι οποίοι με υπευθυνότητα και υπομονή, έφεραν σε πέρας όλες τις πρόσφατες και διαδοχικές εκλογικές διαδικασίες.
Οι εκλογές τελείωσαν. Οι πολίτες έδωσαν ισχυρή εντολή και αυτοδύναμη Κυβέρνηση.
ΜΕ ΤΗ Ν.Δ. ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ!
Για τη ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης
Ο Πρόεδρος

Παντελής Καρακασίδης

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida