Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Μακεδονίας – Νέος φορέας στα πανεπιστήμια

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Μακεδονίας - Νέος φορέας στα πανεπιστήμια

Νέος φορέας στα πανεπιστήμια – Έχουμε ένα Πανεπιστήμιο και έναν Κόσμο να Αλλάξομε!

Μια νέα προσπάθεια ξεκινά σε περισσότερες από 150 σχολές σε ολόκληρη τη χώρα. Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που συμμετέχουν, υπερασπίζονται την αξία του Δημόσιου Δωρεάν και Δημοκρατικού χαρακτήρα του πανεπιστημίου και διεκδικούν ένα ποιοτικό, συμπεριληπτικό και πραγματικά ζωντανό πανεπιστήμιο.

Αν είσαι φοιτητής/τρια, σκανάροντας το QR Code στο αυτοκόλλητο της φωτογραφίας, οδηγείσαι στη φόρμα όπου υπάρχει ολόκληρο το κείμενο. Όποιος φοιτητής επιθυμεί, συμπληρώνοντας τα στοιχεία του στην φόρμα, στηρίζει την ίδρυση του νέου συνδικαλιστικού φορέα και δηλώνει συμμετοχή στην ιδρυτική συνδιάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί 10-11 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.

Βρες εδώ τη φόρμα με το κείμενο ίδρυσης του νέου φορέα:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSePfzaLra1uwou7ewpbtYCHsaHO39KtmJaPHjJQX0IuY224-A/viewform?fbclid=IwAR3yu-0Muso7bqhB4IY3MTH1oWZQymIw2hipli3CRhoMuV5nbmFnYW8IzHI

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!