Με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας συναντήθηκε η υπ βουλευτής (ΝΔ) Ευλαμπία Πρώϊου

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας συναντήθηκε η υπ βουλευτής (ΝΔ) Ευλαμπία Πρώϊου
Είχα την ευκαιρία να συναντηθούμε με τον κ.Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο νέο campus στην Κοζάνη.
🔹️Ίσως πράγματι εδώ στην Κοζάνη να χτυπάει η καρδιά ενός από τα πιο δυναμικά πανεπιστήμια της Ελλάδας.
Με τον κ.Πρυτανη καταλήξαμε πως τα περιφερειακά πανεπιστήμια δεν πρέπει να ειναι λύσεις ανάγκης , αλλά λύσεις επιλογής για τους υποψήφιους φοιτητές.
🔹️Υποσχέθηκα πως θα είμαι αρωγός σε κάθε προσπάθεια του πανεπιστημιακού μας Ιδρύματος για να καταστεί το Πανεπιστήμιο μας ο μοχλός ανάπτυξης και αλλαγής του παραγωγικού μοντέλου του τόπου μας.
🔹️16 ημέρες λοιπόν πριν τις Πανελλήνιες .Να ευχηθώ καλή δύναμη στον δικό τους Αγώνα τους μαθητές της Γ’Λυκείου όλως των σχολείων της Π.Ε Κοζάνης και τους προτρέπω να δηλώσουν στο μηχανογραφικό τους τα τμήματα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας!!!
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας συναντήθηκε η υπ βουλευτής (ΝΔ) Ευλαμπία Πρώϊου Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας συναντήθηκε η υπ βουλευτής (ΝΔ) Ευλαμπία Πρώϊου

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές θα έστελνες στη νέα Βουλή των Ελλήνων;

Loading ... Loading ...