Μ. Παπαδόπουλος:Συνάντηση και συζήτηση στην πρεσβεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με την πρέσβειρα κα Eman Al Zeyoudi (Iμάν Aλ Zεγιούντι)

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Επισκέφτηκα ως Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας του Ελληνικού Κοινοβουλίου, με το Κοινοβούλιο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ), μαζί με την Bουλευτή Κυκλάδων κα Κατερίνα Μονογιού και την νομική σύμβουλο κα Φωτεινή Κεφαλίδου την πρεσβεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων όπου συναντηθήκαμε και συζητήσαμε με την πρέσβειρα κα Eman Al Zeyoudi (Iμάν Aλ Zεγιούντι) και την κα Κλεοπάτρα Γιούσεφ ελληνικής καταγωγής πολιτική αναλύτρια της πρεσβείας (από την πλευρά της μητρός της, από Πελεκάνο Βοΐου).
Στην συνάντηση τηρώντας τις υγειονομικές αποστάσεις, συζητήσαμε διμερή θέματα που μπορούν να προωθήσουν και να ενισχύσουν τη φιλική́ σχέση και συνεργασία, μεταξύ́ των δυο κοινοβουλίων.
Επίσης, έγινε ενημέρωση για τα προϊόντα που παράγονται στο Νομό Κοζάνης όπως κρόκος, αρωματικά φυτά, μάρμαρο κλπ με ιδιαίτερη αναφορά́ στον γουνοποιητικό κλάδο και στις Ελληνικές επιχειρήσεις γούνας της Σιάτιστας και της Γαλατινής που δραστηριοποιούνται στο Ντουμπάι.
Επόμενο βήμα, η συνάντηση στη Ελληνική Βουλή́ και η υπογραφή́ μνημονίου συνεργασίας σχετικά́ με την προώθηση θεμάτων στο τομέα του πολιτισμού́, του αθλητισμού, της εκπαίδευσης, της γεωργίας κλπ.
Ευχαριστώ την πρέσβειρα για την εποικοδομητική συζήτηση και την ζεστή φιλοξενία της, στη πρεσβεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

ΜΙΧΑΛΗΣ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ Ν.ΚΟΖΑΝΗΣ

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

LOGISTIKO KOZANI
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida