Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ  Ν.Ε ΚΟΖΑΝΗΣ: Ίση μεταχείριση – δίκαιη αποτίμηση της αγροτικής ζημίας

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ  Ν.Ε ΚΟΖΑΝΗΣ: Ίση μεταχείριση – δίκαιη αποτίμηση της αγροτικής ζημίας

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Ίση μεταχείριση – δίκαιη αποτίμηση της αγροτικής ζημίας.

 

Σε αναβρασμό και αγανάκτηση βρίσκεται ο αγροτικός κόσμος στην ανατολική Εορδαία από το γεγονός της μη ένταξής τους στην αναγγελία δηλώσεων για τον παγετό της άνοιξης. Αναφερόμαστε πρωτίστως στους κερασοπαραγωγούς και μηλοπαραγωγούς της περιοχής.

Για διάφορους λόγους αγρότες της περιοχής «έχασαν» την ημερομηνία δηλώσεων και κατά τούτο οφείλουν να είναι περισσότερο προσεκτικοί στο ζήτημα των προθεσμιών.

Ο Τομέας Αγροτών της Νομαρχιακής Επιτροπής Κοζάνης του Κινήματος Αλλαγής προτείνει στους ιθύνοντες του τοπικού καταστήματος ΕΛΓΑ-Κοζάνης την κατ’ εξαίρεση υπαγωγή των αγροτών της ανατολικής Εορδαίας στο καθεστώς εμπρόθεσμων δηλώσεων προκειμένου να αντιμετωπιστούν ισότιμα με τους αγρότες της δυτικής. Διότι η ύπαρξη σοβαρής και εκτεταμένης ζημιάς αποτελεί σοβαρό γεγονός, αντικειμενικό και αδιαμφισβήτητο.

Ο Τομέας Αγροτών παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την πρόοδο των διαδικασιών μέχρι την πλήρη αποζημίωση των πληγέντων.

 

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Ν.Ε ΚΟΖΑΝΗΣ

Τομέας Αγροτών.

 

 

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida