Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΕΕΝ «ΕΡΓΑΤΙΚΗΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΛΙΟΣΑΤΟΥ

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

 

Το ΣΕΕΝ «Εργατική Αλληλεγγύη» καταδικάζει την στοχοποίηση και προσπάθεια τρομοκράτησης του αγωνιστή Αλέξη Λιοσάτου, από ανθρώπους που εκφράζουν τον φασισμό και τον σκοταδισμό.
Πριν λίγες μέρες ο δήμος Πτολεμαΐδας σε συνεργασία με τους «Πτολεμαίοι Μακεδόνες» ζωγράφισαν ένα γκράφιτι στο τοίχο του δήμου, κάποιοι έγραψαν ένα σύνθημα διαφωνώντας με το θέμα του γκράφιτι. Ο αγωνιστής Αλέξης Λιοσάτος έγραψε ένα σχόλιο στο ιντερνετ συμφωνώντας με το σύνθημα.
Από εκεί και πέρα άρχισε η στοχοποιήση του με επιθέσεις, με απειλές και εκφοβισμούς για την ζωή του, το σπίτι του και την οικογένειά του.
Συμπολίτες- Συμπολίτισσες , Εργαζόμενοι -Εργαζόμενες
Αυτά τα φαινόμενα φασιστοποιήσης και σκοταδισμού την κοινωνίας δεν θα είναι τα τελευταία. Όταν κάποιος σήμερα, δεν μπορεί να πει την γνώμη του στο ιντερνετ και να διαφωνήσει με κάποιους ή να συμφωνήσει με κάποιους άλλους τότε να είμαστε προετοιμασμένοι αύριο να ζήσουμε έναν κοινωνικό και εργατικό μεσαίωνα.
Αυτοί που σήμερα που στο όνομα του (πατριωτισμού) προβαίνουν σε τέτοιες πρακτικές, είναι οι ίδιοι που δεν έδωσαν κανένα κοινωνικό και εργατικό αγώνα για την πόλη τους, για την δουλειά τους, για τους πραγματικούς κινδύνους της χώρας τους. στήριξαν τις πολιτικές που φτώχαιναν τους εργαζόμενους και το λαό, τις πολιτικές του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και την αποικίοκρατικοποίηση της χώρας από Ε..Ε και ΝΑΤΟ. Ήταν, είναι και θα είναι εχθροί του εργατικού και λαϊκού κινήματος και ενάντια σε κάθε διεκδίκηση δημοκρατικού εργατικού δικαιώματος.
Αν δεν αφυπνιστούμε και δεν αντιδράσουμε σήμερα,
Αύριο ίσως να είναι αργά.

Γραφείο τύπου
Κοζάνη 5/3/2019

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida