Κακλαμάνης: Είναι υπερβολικό ποσό τα χίλια ευρώ τη μέρα του κ. Στάσση

Κακλαμάνης: Είναι υπερβολικό ποσό τα χίλια ευρώ τη μέρα του κ. Στάσση

stefanos tsikas ptolemaida teba pdm
ΕΝΕΡΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κακλαμάνης: Είναι υπερβολικό ποσό τα χίλια ευρώ τη μέρα του κ. Στάσση

 

Ως υπερβολικό χαρακτήρισε τον μισθό του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΔΕΗ, Γιώργου Στάσση, ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Στη τηλεοπτική του εμφάνιση στον KONTRA o βουλευτής της ΝΔ και Α’ Αντιπρόεδρος της Βουλής ρωτήθηκε για τον μισθό του κ. Στάσση, ο οποίος αναλογεί περίπου σε 1.000 ευρώ τη μέρα, ζήτημα που ήρθε και πάλι στο φως της επιφάνειας μετά την είδηση της ανέγερσης πολυτελούς βίλας στη Τζια.

«Είναι άσχημο το timing. Επανέρχεται το νομικό και το ηθικό ζήτημα. Εκτιμώ απ’ ό,τι διάβασα στα ρεπορτάζ, ότι το σπίτι αυτό δεν το χτίζει από τις απολαβές του από τη ΔΕΗ», είπε αρχικά ο κ. Κακλαμάνης και συνέχισε: «Ίσως το χιλιάρικο τη μέρα να είναι υπερβολικό, αλλά από την άλλη μεριά όμως πάντοτε ήμουν της άποψης όμως, όταν το κόμμα μου ήταν στην κυβέρνηση και στην αντιπολίτευση, ότι στις μεγάλες, καίριες θέσεις Δημοσίου αν θέλουμε να έχουμε αξιόλογους ανθρώπους πρέπει να αμείβονται καλά. Βέβαια, το χιλιάρικο τη μέρα, υπό τις συνθήκες που βιώνουμε και δεν αναφέρομαι μόνο στον πόλεμο, είναι ένα ποσό υπερβολικό».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Κοινοποιήστε το άρθρο

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο:

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.