Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Η επιχειρισθείσα κατάσχεσις των σπιτιών (ανήμπορων) Ελλήνων πολιτών, από το “κωμικό θίασο”της κυβερνήσεως Μητσοτάκη.

Η επιχειρισθείσα κατάσχεσις των σπιτιών (ανήμπορων) Ελλήνων πολιτών, από το “κωμικό θίασο”της κυβερνήσεως Μητσοτάκη.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Η επιχειρισθείσα κατάσχεσις των σπιτιών (ανήμπορων) Ελλήνων πολιτών, από το “κωμικό θίασο”της κυβερνήσεως Μητσοτάκη.

 

Σχολιάζει ο Πολιτίδης Χρήστος για το eordaialive.gr

Χάνει τον προσανατολισμό της, αφήνοντας μια φάλτσα νότα και ένα κάκιστο δείγμα γραφής, η πολιτική της Κυβέρνησης του κυρίου Μητσοτάκη.

Για την ακρίβεια δεν  πρόκειται περί κυβερνήσεως αλλά περί ενός “κωμικού θιάσου πολιτικών ακαμάτηδων”.

Ας γίνουμε όμως συγκεκριμένοι.

14/10/2020. Οι δηλώσεις του Υπουργού Επικρατείας κυρίου Γεραπετρίτη: «Αυτές είναι οι «κόκκινες γραμμές» για την Ελλάδα -Τα 6 ναυτικά μίλια».

Αυτός ο κύριος δεν απεπέμφθην (κλωτσηδόν, έτσι το λέει ο λαός μας) από την κυβέρνησιν, ο κύριος Μάζης, ακούγοντας τον διαρρήγνυε τα ιμάτια του.

19 Αυγούστου 2020. Την παραίτησή του υπέβαλε ο σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του πρωθυπουργού Αντιναύαρχος ε.α. Αλέξανδρος Διακόπουλος, μετά το σάλο που προκάλεσαν δηλώσεις του για τις έρευνες της Τουρκίας εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Σε δηλώσεις του στο Open 18 Αυγούστου ανέφερε ότι: «το τουρκικό γεωτρύπανο Oruc Reis έκανε έρευνες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδος».

Λίγες ημέρες νωρίτερα έκανε άλλες δηλώσεις: «η Κύπρος είναι ανεξάρτητο κράτος και σε ό,τι αφορά στις κινήσεις των τουρκικών ερευνητικών και πολεμικών σκαφών στα οικόπεδά της ΑΟΖ της, τα πράγματα είναι διαφορετικά (εννοούσε δεν πα να κόψουν τον λαιμό τους οι άθλιοι Κύπριοι).

Εορδαίοι Μακεδόνες!!! Που είστε;

Ας το αναφέρουμε και αυτό: Ο Χριστόδουλος Σώζος εξελέγη και υπηρέτησε ως Δήμαρχος Λεμεσού από το 1908 μέχρι τον θάνατο του το 1912,  Έφυγε κρυφά από την Κύπρο το 1912 καθώς ήταν σίγουρος ότι η οικογένεια του θα προσπαθούσε να τον αποτρέψει. Παρόλο που ακόμη και ο Ελευθέριος Βενιζέλος, με τον οποίο συναντήθηκαν στην Αθήνα για να του ζητήσει να τον στείλει σε μάχιμη μονάδα, προσπάθησε να τον πείσει να μείνει σε στρατιωτική υπηρεσία στην Αθήνα, ο Χριστόδουλος Σώζος αρνήθηκε και απαίτησε να  Ήταν στρατιώτης του Α΄ Πεζικού Συντάγματος και πολέμησε στη Θεσσαλία, στη Μακεδονία και στην Ήπειρο.

Έχασε τη ζωή του στη μάχη στις 6 Δεκεμβρίου 1912 στις μάχες για την απελευθέρωση των Ιωαννίνων (Μάχη του Μπιζανίου), ο Δήμαρχος της Κύπρου έπεσε μαχόμενος σε μάχη ως απλός στρατιώτης.

Απρίλιος 2020, εν μέσω της νοσοκρίσης, μοιράζονται απλόχερα 20 εκατομμύρια ευρώ απ΄ τον Στυλιανό Πέτσα διά την  καμπάνια ενημέρωσης “Μένουμε Σπίτι”, δίδονται χρήματα στα “Μέσα” που υμνογραφούν την Κυβέρνησιν, οι υπόλοιποι είναι απορριπτέοι, χρήματα πήραν και ανύπαρκτα “Μέσα” και επίσης μέχρι το περιοδικό playboy,  διά την αμερόληπτον ενημέρωσιν του κοινού του!!!

Κωνσταντίνος Χατζηδάκης Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας

της Κυβερνήσεως: Το καταστροφικό Δεξί χέρι του κυρίου Μητσοτάκη, ασυνάρτητος πολιτικός λόγος, Πιστός στην οικογένεια, μάλιστα  τον χαρακτηρίζουν πιστόν κύον της νεώς, αυτό είναι άλλωστε το μέγα πολιτικό του πλεονέκτημα, κατέστρεψε δέ εν μία νυκτί την μεγαλύτερη επιχείρηση της χώρας , για την ΔΕΗ ομιλούμε, κατέστρεψε επίσης όλες τις κορυφογραμμές των ελληνικών βουνών με την τοποθέτηση ανεμογεννητριών, σε κάθε ατύχημα θα πίνουμε εις υγείαν του μηχανέλαιο, άλλωστε τι υπουργός Περιβάλλοντος είναι.

Θα συσταθεί άραγε ένα Δικαστήριο να τον δικάσει ποτέ;

Σε άλλη χώρα θα ήτο “βοηθός κλητήρ”, εδώ τον κάναμε Υπουργό.

Άδωνης Γεωργιάδης, άξεστος, αγενής, φωνασκούντας και ακροδεξιός, πετυχημένος ανήρ τηλεπαράθυρων θα έφερνε την Ανάπτυξιν στην χώρα το μόνο που έφερε ήταν την υπανάπτυξη και τα παραπολιτικά γελοία καμώματα του. Αλήθεια με το Ελληνικό τι έγινε; Ήθελε να μετατρέψει τους Έλληνες σε υπηρετικό προσωπικό των Καζίνο).

Πάμε στον κύριο Σταϊκούρα, που μάλιστα η μείζων αντιπολίτευσις έθεσε πρότασιν δυσπιστίας στο πρόσωπον του.

Δεν είναι στην κουλτούρα της Αριστεράς να κατάσχει σπίτια, ούτε ασφαλώς και της καραμανλικής κεντροδεξιάς, είναι όμως στην κουλτούρα του κυρίου Μητσοτάκη.

Το Πολιτικό του Μόρφωμα συνιστά ανωμαλία του συστήματος και έτσι θα καταπέσει, στην κεντροδεξιά απ’ το παράθυρο μπήκε.

Πάμε στην πολιτική πεμπτουσία, αυτήν που τιτλοφορεί το παρόν άρθρο.

Στον κύριο Σταϊκούρα.

24/10/2020 (Εφημερίδα Συντακτών) κύριος Μητσοτάκης: «για τα κόκκινα δάνεια, και με τους στρατηγικούς κακοπληρωτές θα είμαστε αμείλικτοι. Ξέρουμε πώς να τους εντοπίσουμε. (τίθεται το ερώτημα ο Μικρομεσαίος που ταλανίζεται μια δεκαετία και στο τέλος έκατσε και η κρίση και αδυνατεί να πληρώσει, είναι στρατηγικός κακοπληρωτής; Αυτόν εννοεί ο ανήρ της Οικογένειας, αυτουνού το σπίτι θέλουν να κατασχέσουν οι ακαμάτηδες).

Το  Πολυνομοσχέδιο του 5ου Μνημονίου, λεηλατεί με τον Πτωχευτικό Νόμο ό,τι έμεινε από την λιγοστή περιουσία των μικρομεσαίων, των εργαζόμενων, των πιο αδύναμων πολιτών.

Πρόκειται περί εγκληματικού  Νομοθετήματος.

24 Οκτωβρίου 2020. Δηλαδή σήμερα, ο  πολιτικός κανίβαλος της κυβερνήσεως ξαναχτυπά, διαβάζουμε δηλώσεις του κυρίου Άδωνη που χαρακτηρίζει “υπέροχο το νομοσχέδιο σύμφωνα με το οποίο αίρεται η προστασία πρώτης κατοικίας και οδηγεί σε εξώσεις μέσω της ρευστοποίησης περιουσιών ιδιωτών” συνεχίζει παρακάτω «Χάρη στο νόμο που ψηφίζουμε, δηλαδή, χιλιάδες συμπολίτες μας που είχαν ατυχίες στη ζωή τους θα μπορέσουν να γλιτώσουν από τα παλιά τους χρέη και να αποκτήσουν δεύτερη ευκαιρία”  διά την μεταθάνατον ζωή βέβαια ….

Υπέροχος νόμος» λοιπόν για όσους Έλληνες και Ελληνίδες χάσουν τα σπίτια τους, λόγω οφειλών μας λέει ο Υπουργός υπ-Ανάπτυξης,

Αυτοί είναι οι πολιτικοί ακαμάτηδες που κυβερνούν την χώρα!!!!

Υ.Γ.

Κύριε Δήμαρχε, δεν υπάρχει καμιά ανάγκη, διά μας πείσετε ότι συμβάλατε στο άνοιγμα της αγοράς.

Κατάλαβαν οι ακαμάτηδες, με τις ανόητες πολιτικές τους αποφάσεις, επιτέλους,  ότι καταστρέφουν την αγορά.

Αυτός εστί ο λόγος που αυτή ξανάνοιξε.

Αλήθεια την ζημιά ποιος θα την πληρώσει ο κύριος Χαρδαλιάς ή μήπως ο κύριος Άδωνης;

 

 

 

 

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida