Γιώργος Αμανατίδης: Πολιτικές και δράσεις για όλους τους πολίτες

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Γιώργος Αμανατίδης: Πολιτικές και δράσεις για όλους τους πολίτες

Συνέχεια στην απευθείας επικοινωνία με τους πολίτες έδωσε και χθες ο Γιώργος Αμανατίδης αναγνωρίζοντας τον σημαντικό τους ρόλο στη διαμόρφωση πολιτικών και πρωτοβουλιών που πρέπει να αναπτυχθούν σε κάθε περιοχή.

Πρωτογενής τομέας, ΔΕΗ, τηλεθερμάνσεις, ανταποδοτικά ΑΠΕ, και άλλα ζητήματα συζητήθηκαν στις συναντήσεις που πραγματοποίησε ο κ. Αμανατίδης σε Αγ. Χριστόφορο, Καρυοχώρι, Σπηλιά, και Ερμακιά. Ακολούθησαν οι συναντήσεις με τους κατοίκους των παραλίμνιων κοινοτήτων Γουλών, Αυλών και Κρανιδίων.

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Γιώργος Αμανατίδης: Πολιτικές και δράσεις για όλους τους πολίτες Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Γιώργος Αμανατίδης: Πολιτικές και δράσεις για όλους τους πολίτες Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Γιώργος Αμανατίδης: Πολιτικές και δράσεις για όλους τους πολίτες Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Γιώργος Αμανατίδης: Πολιτικές και δράσεις για όλους τους πολίτες Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Γιώργος Αμανατίδης: Πολιτικές και δράσεις για όλους τους πολίτες

Κοζάνη, 7/5/2023

Από το Γραφείο του

Υποψήφιου Βουλευτή Ν. Κοζάνης – ΝΔ

Γιώργου Αμανατίδη

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές θα έστελνες στη νέα Βουλή των Ελλήνων;

Loading ... Loading ...