Γ. Αμανατίδης “Έτοιμο το κτίριο που θα φιλοξενήσει προσωρινά τον Αστυνομικό Σταθμό (Α.Σ) Βελβεντού – Σε εξέλιξη η διαδικασία στελέχωσής του”

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Γ. Αμανατίδης “Έτοιμο το κτίριο που θα φιλοξενήσει προσωρινά τον Αστυνομικό Σταθμό (Α.Σ) Βελβεντού – Σε εξέλιξη η διαδικασία στελέχωσής του”

Γ. Αμανατίδης “Έτοιμο το κτίριο που θα φιλοξενήσει προσωρινά τον Αστυνομικό Σταθμό (Α.Σ) Βελβεντού – Σε εξέλιξη η διαδικασία στελέχωσής του”

 

Με το από 10/06/2021 Δελτίο Τύπου (εδώ) ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης κ. Γιώργος Αμανατίδης ενημέρωνε για την ολοκλήρωση της διαδικασίας ίδρυσης Α.Σ Βελβεντού.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ήδη μετά την υπογραφή του Προεδρικού Διατάγματος ίδρυσης του Αστυνομικού Σταθμού ξεκίνησαν οι διαδικασίες:

1ον προσωρινής λειτουργίας σε χώρο που εξασφάλισε και προετοίμασε ο Δήμος Βελβεντού

2ον παραχώρησης κτιριακών εγκαταστάσεων για μόνιμη εγκατάσταση (όπως αναφέρεται στο υπόψη Δελτίο Τύπου) που βρίσκεται σε εξέλιξη και

3ον στελέχωσης του Αστυνομικού Σταθμού, που βρίσκεται σε φάση εξέλιξης και η πορεία της οποίας αξιολογείται τακτικά.

Κατά την χθεσινή επίσκεψη του Βουλευτή στις εγκαταστάσεις προσωρινής φιλοξενίας, παρουσία του Δημάρχου Βελβεντού κ. Μανώλη Στεργίου, του Αστυνομικού Υποδιευθυντή Κοζάνης κ. Τσιότσια Ηλία, του Υποδιοικητή του Α.Τ Σερβίων κ. Αραβόπουλου Ιωάννη καθώς και Αντιδημάρχων διαπιστώθηκε η κάλυψη των αναγκαίων προϋποθέσεων και η ετοιμότητα των εγκαταστάσεων να φιλοξενήσουν τον Α.Σ Βελβεντού.

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Γ. Αμανατίδης “Έτοιμο το κτίριο που θα φιλοξενήσει προσωρινά τον Αστυνομικό Σταθμό (Α.Σ) Βελβεντού – Σε εξέλιξη η διαδικασία στελέχωσής του” Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Γ. Αμανατίδης “Έτοιμο το κτίριο που θα φιλοξενήσει προσωρινά τον Αστυνομικό Σταθμό (Α.Σ) Βελβεντού – Σε εξέλιξη η διαδικασία στελέχωσής του” Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Γ. Αμανατίδης “Έτοιμο το κτίριο που θα φιλοξενήσει προσωρινά τον Αστυνομικό Σταθμό (Α.Σ) Βελβεντού – Σε εξέλιξη η διαδικασία στελέχωσής του” Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Γ. Αμανατίδης “Έτοιμο το κτίριο που θα φιλοξενήσει προσωρινά τον Αστυνομικό Σταθμό (Α.Σ) Βελβεντού – Σε εξέλιξη η διαδικασία στελέχωσής του” Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Γ. Αμανατίδης “Έτοιμο το κτίριο που θα φιλοξενήσει προσωρινά τον Αστυνομικό Σταθμό (Α.Σ) Βελβεντού – Σε εξέλιξη η διαδικασία στελέχωσής του” Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Γ. Αμανατίδης “Έτοιμο το κτίριο που θα φιλοξενήσει προσωρινά τον Αστυνομικό Σταθμό (Α.Σ) Βελβεντού – Σε εξέλιξη η διαδικασία στελέχωσής του” Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Γ. Αμανατίδης “Έτοιμο το κτίριο που θα φιλοξενήσει προσωρινά τον Αστυνομικό Σταθμό (Α.Σ) Βελβεντού – Σε εξέλιξη η διαδικασία στελέχωσής του”

Κοζάνη, 05/01/2022

Γιώργος Αμανατίδης

Βουλευτής Ν. Κοζάνης – ΝΔ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!