Γ. Αμανατίδης : Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη συγκλονιστική παρουσία σας!

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Γ. Αμανατίδης : Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη συγκλονιστική παρουσία σας!

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη συγκλονιστική παρουσία σας στη χθεσινή μου εκδήλωση.

Ήταν μεγάλη τιμή για μένα, για τη Νέα Δημοκρατία και για τον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη.

Νιώθω συγκινημένος με τη στήριξη και την αγάπη σας, που είναι η κινητήρια δύναμη για να συνεχίσω να κάνω το καλύτερο για τη χώρα, τον τόπο και τον καθένα σας ξεχωριστά.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ζητώ συγγνώμη από τους εκατοντάδες συμπολίτες μου που τελικά δεν κατάφεραν να εισέλθουν στην αίθουσα της εκδήλωσης λόγω της πέρα από κάθε προσδοκία προσέλευσης.

Μαζί θα πορευτούμε, θα συνεχίσουμε και θα οραματιστούμε το καλύτερο για το Νομό Κοζάνης και για τη χώρα.

Με δύναμη και αυτοπεποίθηση για μία νέα μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

Συνεχίζουμε με τη Νέα Δημοκρατία.

Συνεχίζουμε με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συνεχίζουμε μαζί.

 

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Γ. Αμανατίδης : Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη συγκλονιστική παρουσία σας! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Γ. Αμανατίδης : Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη συγκλονιστική παρουσία σας! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Γ. Αμανατίδης : Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη συγκλονιστική παρουσία σας! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Γ. Αμανατίδης : Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη συγκλονιστική παρουσία σας! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Γ. Αμανατίδης : Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη συγκλονιστική παρουσία σας! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Γ. Αμανατίδης : Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη συγκλονιστική παρουσία σας! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Γ. Αμανατίδης : Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη συγκλονιστική παρουσία σας! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Γ. Αμανατίδης : Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη συγκλονιστική παρουσία σας! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Γ. Αμανατίδης : Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη συγκλονιστική παρουσία σας! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Γ. Αμανατίδης : Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη συγκλονιστική παρουσία σας! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Γ. Αμανατίδης : Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη συγκλονιστική παρουσία σας! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Γ. Αμανατίδης : Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη συγκλονιστική παρουσία σας!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!