ΕΟΡΔΑΙΑ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙ»

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙ»

 

ΚΑΛΑΪΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του Ιωάννη

Πρώην αντιδήμαρχος Εορδαίας, όπου με υπευθυνότητα, προσωπική εργασία και πρωτοβουλία έδωσε ζωή στην ΑΕΒΑΛ μεταφέροντας εκεί τα συνεργεία του Δήμου Εορδαίας (Καθαριότητας, Πρασίνου, Τεχνικών Έργων).

 

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Η Καραγκίοζη Ευαγγελία του Βασιλείου γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα το 1976.

Αποφοίτησε το Λύκειο.

Είναι παντρεμένη με τον Παύλο Σιαπαλίδη από το Μηλοχώρι και έχει 2 παιδιά.

Είναι αγρότισσα και παραγωγός λαϊκών αγορών.

 

ΚΑΡΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα το 1971. Σπούδασε Τεχνολόγος Μηχανικός Έργων Υποδομής στο Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης. Μετά την αποφοίτηση του ασχολήθηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας στην κατασκευή Δημοσίων έργων. Από το 2001, ανέλαβε την οικογενειακή επιχείρηση “ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΥΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ”, η οποία δραστηριοποιείται στην κατασκευή Δημοσίων & Ιδιωτικών έργων, εκμετάλλευση αμμορυχείου και πώληση οικοδομικών υλικών. Είναι παντρεμένος με την Θεοκτή Μπουράκη και είναι πατέρας τριών αγοριών. Παράλληλα με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες ασχολήθηκε με τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας και ιδιαίτερα λόγω της Ποντιακής του καταγωγής με το ποντιακό στοιχείο, όπου διετέλεσε επί 6 χρόνια μέλος στο Δ.Σ. πολιτιστικού συλλόγου της πόλης μας.

 

ΚΩΣΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Γ.

Είναι απόστρατος αξιωματικός, με πολλές περγαμηνές, τίτλους και διακρίσεις, ων ουκ έστιν αριθμός και εξ αυτών είναι άνθρωπος σεμνός, ουσιαστικός, έντιμος και αξιοπρεπής.

Γεννήθηκε το 1967 στην Αναρράχη Εορδαίας. Αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο Πτολεμαΐδας και εισήλθε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1986, αποφοιτώντας το 1990 ως Ανθυπολοχαγός Εφοδιασμού -Μεταφορών. Ως κατώτερος Αξιωματικός υπηρέτησε ως Διμοιρίτης, Διοικητής Λόχου και Υποδιοικητής Τάγματος. Επίσης υπηρέτησε ως Αξιωματικός Επιχειρήσεων στην Ελληνική Δύναμη Βοσνίας (ΕΛΔΥΒ) στο Βισόκο της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης (Δεκ. 1995 – Ιαν. 1997).

Το 2001 φοίτησε κατόπιν επιτυχών εισαγωγικών εξετάσεων, στην Ανωτάτη Σχολή Πολέμου (ΑΣΠ).

Το 2003 φοίτησε στο ALU (Army Logistics University-Πανεπιστήμιο Διοικητικής Μέριμνας) στο FORT-LEE στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ.

Ως ανώτερος Αξιωματικός υπηρέτησε ως Επιτελής και Διευθυντής σε επιχειρησιακούς Σχηματισμούς και Επιτελικές Διευθύνσεις

καθώς και στο Στρατηγείο ΝΑ Πτέρυγας του ΝΑΤΟ (AFSOUTH-JFC NAPLES) στην Νεάπολη Ιταλίας (2004-2007).Διετέλεσε Διοικητής Τάγματος επί 3ετία (2007-2010).

To 2011 υπηρέτησε ως Επιτελάρχης στο Μικτό Σύνταγμα Υποστήριξης Διοικητικής Μέριμνας (JOINT LOGISTICS SUPPORT GROUP-JLSG) στην Πρίστινα του Κοσσυφοπεδίου στο Στρατηγείο της ΝΑΤΟικής Δύναμης Κοσσυφοπεδίου (KFOR).

Έχει φοιτήσει σε όλα τα προβλεπόμενα Στρατιωτικά Σχολεία των ΕΔ (Βασικό, Προκεχωρημένο, Διοικητών, Διακλαδική Σχολή Επιτελών κλπ.) καθώς και σε πληθώρα Εθνικών και ΝΑΤΟικών σχολείων και εκπαιδεύσεων.

Του έχουν απονεμηθεί όλα τα προβλεπόμενα για το βαθμό του παράσημα, μετάλλια και διαμνημονεύσεις.

Κατέχει Διπλώματα Εξειδίκευσης, μετά από αγγλόφωνες σπουδές στο ΕΚΠΑ, στα πεδία:

1.Project Management -Διαχείριση Έργου

2.Logistics Systems -Engineering & Management-Συστήματα Διοικητικής Μέριμνας-Μηχανική & Διαχείριση αυτών.

Αποστρατεύθηκε με αίτηση του, τον Ιαν 2014. Συνεργάζεται με την MSΕΤΤ Hellas σε θέματα προσομοιώσεων και διεξαγωγής ασκήσεων τύπου CAX -Computer Assisted Exercises-Ασκήσεις Προσομοίωσης με υπολογιστικά προγράμματα.

Είναι Παντρεμένος με τη Βασιλική Παπανικολάου και έχει 3 γιους τους Γεώργιο (29),Δημήτριο (26) και Αλέξανδρο-Μάριο(16) ετών αντίστοιχα.

Ομιλεί Αγγλικά, Ιταλικά, Γερμανικά και στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με ποίηση, στρατιωτική ιστορία, κηπουρική, κατασκευές, πεζοπορία.

 

ΚΩΤΣΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Ο Στέφανος Κωτσίδης του Περικλή γεννήθηκε το 1986 στο Εμπόριο Εορδαίας.

Είναι παντρεμένος με την Ατιμησάρη Χρυσή η οποία δραστηριοποιείται ως αγρότισσα και έχουν έναν γιο και μία κόρη.

Αποφοίτησε από το 1ο ΤΕΛ Πτολεμαΐδας

Είναι κτηνοτρόφος από το 2006 και μέλος του Γεωργοκτηνοτροφικού Συλλόγου Κοζάνης από το 2010.

 

ΚΩΤΣΙΔΟΥ-ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πτολεμαΐδα.

Είναι κόρη του Θεοχάρη Κωτσίδη, γνωστού πρώην εμπόρου ποτών της πόλης μας και σύζυγος του Ιωσηφίδη Χαράλαμπου, Λογιστή.

Είναι, επίσης, μητέρα τριών τέκνων, του Αβραάμ, επαγγέλματος λογιστή-φοροτεχνικού, του Θεοχάρη, φοιτητή στο τμήμα Τοπογράφων Μηχανικών και του Αθηνόδωρου, μαθητή της Γ Λυκείου.

Απασχολήθηκε είκοσι και πλέον έτη στο χώρο του εμπορίου.

Σήμερα, είναι αυτοαπασχολούμενη σε οικογενειακό λογιστικό γραφείο στην Πτολεμαΐδα.

 

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ο Γιάννης Λαζαρίδης είναι υιός του Άρη Λαζαρίδη και της Ιωάννας Λαζαρίδου το γένος Γλυκεράκη με καταγωγή από την Μαυροπηγή Εορδαίας.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με έδρα την Θεσσαλονίκη και διευθύνει μια έντονα ανελισσόμενη επιχείρηση στον τομέα των ηχητικών επαγγελματικών συστημάτων συναυλιών και θεάματος.

Είναι κάτοχος Πτυχίου Βυζαντινής μουσικής και έχει εργαστεί από το 2002 στον χώρο της Δημόσιας Εκπαίδευσης στα μουσικά γυμνάσια Πτολεμαΐδας, Σιάτιστας και Αμυνταίου.

Με την ιδιότητα του ως Μουσικός διευθύνει σήμερα την χορωδία της Θρακικής Εστίας Εορδαίας ενώ παλαιότερα είχε ανάλογη συνεργασία με τις χορωδίες του Συλλόγου Μικρασιατών Πτολεμαΐδας, του Ποντιακού Συλλόγου και του Συλλόγου Βλατσιωτών.

 

ΛΙΟΛΙΟΥ-ΕΞΑΚΟΥΣΤΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

Σύζυγος του Παναγιώτη Εξακουστίδη και μητέρα δύο παιδιών.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Βέροια.

Από το 1983 κατοικεί μόνιμα στην Πτολεμαΐδα

Είναι πτυχιούχος Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου

Εργάσθηκε δύο χρόνια στην ΕΛΠΑ και έπειτα για πολλά χρόνια στην οικογενειακή επιχείρηση «ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ ΜΠΕΤΟΝ»

Ήταν αρκετά χρόνια ταμίας στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων πρώτο στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας και έπειτα στο 1ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας

 

ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Η Παρασκευή Μαυρίδου του Αναστάσιου και της Ελένης είναι αγωνίστρια της ζωής, με δυνατούς στοχασμούς, ιδιωτική υπάλληλος, είναι ο άνθρωπος που κάτω από οιεσδήποτε καιρικές συνθήκες φροντίζει να φτάνουν στο σπίτι μας και στο γραφείο μας, οι εφημερίδες γνωστού Εκδοτικού οίκου της περιοχής μας.

 

ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΙΒΗ)

Η Παρασκευή (Βιβή) Μαυρίδου είναι κόρη του Λάζαρου (Λάκη) και της Δήμητρας, γεννήθηκε στις 24/10/1984 στην Πτολεμαΐδα όπου και ζει μέχρι σήμερα.

Είναι αδελφή της Ξάνθης Μαυρίδου.

Σπούδασε στην Θεσσαλονίκης, Ειδικός Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου.

Εργάστηκε στον Ιδιωτικό Τομέα και στον Δημόσιο ως συμβασιούχος.

Μεγαλώνει την κόρη της Έλλη και ελπίζει σε ένα καλύτερο αύριο και θα προσπαθήσει για αυτό.

Δείτε Επίσης

Θ.Πλεύρης: Σύντομα η Ελλάδα θα μπορεί να εισάγει μονοκλωνικά αντισώματα
ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Θ.Πλεύρης: Σύντομα η Ελλάδα θα μπορεί να εισάγει μονοκλωνικά αντισώματα

«Θα κατεβάσουμε μέσα στο νομοσχέδιο που έρχεται την επόμενη εβδομάδα μια διάταξη ώστε να μπορέσει η χώρα να κάνει εισαγωγή» τόνισε ο κ. Πλεύρης ΗΟδοντιατρική Ομοσπονδία θα καθορίσει σε ποιες

Διαβάστε περισσότερα »
«Καλλιόπη Βέττα: Επίσκεψη στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας»
ΚΟΖΑΝΗ

«Καλλιόπη Βέττα: Επίσκεψη στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας»

Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα επισκέφθηκε την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας όπου συναντήθηκε με τον Διευθυντή, Ταξίαρχο κ. Θωμά Νέστορα.   Στη συνάντηση,

Διαβάστε περισσότερα »
Η παράδοση της ΔΕΗ σε ιδιωτικά συμφέροντα δεν είναι εξυγίανση, αλλά μπίζνες της Κυβέρνησης – Σχόλιο του Γραφείου Τύπου Κινήματος Αλλαγής.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η παράδοση της ΔΕΗ σε ιδιωτικά συμφέροντα δεν είναι εξυγίανση, αλλά μπίζνες της Κυβέρνησης – Σχόλιο του Γραφείου Τύπου Κινήματος Αλλαγής.

Η παράδοση της ΔΕΗ σε ιδιωτικά συμφέροντα δεν είναι εξυγίανση, αλλά μπίζνες της Κυβέρνησης – Σχόλιο του Γραφείου Τύπου Κινήματος Αλλαγής.   Η Κυβέρνηση παραδίδει τη ΔΕΗ στα ιδιωτικά συμφέροντα,

Διαβάστε περισσότερα »
Από πότε η ελληνική κυβέρνηση χαρακτηρίζει «κράτος» τα κατεχόμενα; -«Λήξαν» το θέμα με τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο κατά την Κυβέρνηση - Τι είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τη ΔΕΗ και την πιθανότητα lockdown στη Βόρεια Ελλάδα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από πότε η ελληνική κυβέρνηση χαρακτηρίζει «κράτος» τα κατεχόμενα; -«Λήξαν» το θέμα με τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο κατά την Κυβέρνηση – Τι είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τη ΔΕΗ και την πιθανότητα lockdown στη Βόρεια Ελλάδα

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ανακοίνωσε ότι ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Νέα Υόρκη, αφού μετά και τη χθεσινοβραδινή δήλωση… μετάνοιας του κ. Ελπιδοφόρου, «είναι απολύτως λήξαν το θέμα για την κυβέρνηση μετά τις

Διαβάστε περισσότερα »
«Καλλιόπη Βέττα: Το ξεπούλημα της ΔΕΗ αφήνει εντελώς απροστάτευτη την Ελληνική κοινωνία σε μια εποχή οξυμένης ενεργειακής κρίσης»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Καλλιόπη Βέττα: Το ξεπούλημα της ΔΕΗ αφήνει εντελώς απροστάτευτη την Ελληνική κοινωνία σε μια εποχή οξυμένης ενεργειακής κρίσης»

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα, με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης να μειώσει τη συμμετοχή του Δημοσίου στην ΔΕΗ, δήλωσε:   «Η χθεσινή, ξαφνική και

Διαβάστε περισσότερα »
Κοζάνη - Εκδήλωση – ομιλία  του Ανδρέα Λοβέρδου στα πλαίσια των διαδικασιών εκλογής νέας ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής.
ΚΟΖΑΝΗ

Κοζάνη – Εκδήλωση – ομιλία  του Ανδρέα Λοβέρδου στα πλαίσια των διαδικασιών εκλογής νέας ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κοζάνης προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος Αλλαγής να παρακολουθήσουν την εκδήλωση – ομιλία του υποψηφίου προέδρου του Κινήματος Ανδρέα Λοβέρδου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα »
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida