Έλεγχος στεγανότητας δικτύου και δεξαμενής πυρόσβεσης, έλεγχος δικτύου πυρανίχνευσης – στο κτήριο του Δικαστικού Μεγάρου Κοζάνης

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Έλεγχος στεγανότητας δικτύου και δεξαμενής πυρόσβεσης, έλεγχος δικτύου πυρανίχνευσης και

των συσκευών τους, στο κτήριο του Δικαστικού Μεγάρου Κοζάνης

 

 

Την σύμβαση του έργου: «Έλεγχος στεγανότητας δικτύου και δεξαμενής πυρόσβεσης, έλεγχος δικτύου πυρανίχνευσης και των συσκευών τους, στο κτήριο του Δικαστικού Μεγάρου Κοζάνης», υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.

Με το συγκεκριμένο έργο προβλέπεται να γίνει η επιθεώρηση του υφιστάμενου συστήματος πυρανίχνευσης (πυρανιχνευτές, κομβία αναγγελίας κινδύνου, σειρήνες συναγερμού, πίνακες πυρανίχνευσης) από Ηλεκτροτεχνίτη με την συνδρομή Ηλεκτρολόγου μηχανικού Τ.Ε. ή Π.Ε., ώστε να διαπιστωθεί ότι ένα προς ένα όλα τα όργανα και συσκευές λειτουργούν.

Επίσης θα γίνει η επιθεώρηση του συστήματος πυρόσβεσης των υπογείων χώρων (δίκτυο σωληνώσεων, δεξαμενές νερού, αντλητικά συγκροτήματα κ.λ.π.) για να διαπιστωθεί εάν σήμερα λειτουργούν, εάν τυχόν υπάρχουν διαρροές και να καταγραφούν οι απαιτούμενες επεμβάσεις, από Υδραυλικό με την συνδρομή Ηλεκτρολόγου μηχανικού Τ.Ε. ή Π.Ε.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 9.500,00 € με Φ.Π.Α. και χρηματοδοτείται από το  Ταμείο Χρηματοδοτήσεως Δικαστικών Κτιρίων.

 

 

 

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Aκούστε μας LIVE! Ράδιο Καψούρα!

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida