Κωτσιδης Στέφανος

Δελτίο Τύπου της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης σχετικά με το Πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος

Δελτίο Τύπου της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης σχετικά με το Πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Δελτίο Τύπου της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης σχετικά με το Πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος


Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει την πάγια τακτική της να νομοθετεί στο «πόδι», φέρνοντας σήμερα προς ψήφιση ένα τόσο σημαντικό νομοσχέδιο χωρίς καμία ουσιαστική διαβούλευση με θεσμικούς φορείς και τοπικές κοινότητες .

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Untitled-2

Αρχικά, με την μετονομασία της Ρ.Α.Ε. σε Ρ.Α.Α.Ε.Υ ανοίγει διάπλατα ο δρόμος της ιδιωτικοποίησης του νερού.   Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης από την αρχή   ήταν αντίθετη στην ιδιωτικοποίηση αυτή που επιχειρείται μέσω της Ρ.Α.Α.Ε.Υ και των ΣΔΙΤ. Για εμάς το νερό δεν είναι εμπορικό προϊόν για να τεθεί υπό τον έλεγχο οποιασδήποτε ρυθμιστικής αρχής, κίνηση η οποία, αποτελεί τον προθάλαμο της ιδιωτικοποίησης των νερών στην χώρα η  οποία αντίκειται, τόσο σε αποφάσεις του ΣτΕ  όσο και σε διατάξεις του ίδιου του Συντάγματός μας. Εμείς ως Νομαρχιακή στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων της Δ.Ε.Υ.Α Κοζάνης και βρισκόμαστε δίπλα στον αγώνα τους.

Ακόμη, στο ίδιο νομοσχέδιο η Κυβέρνηση καταργεί  το άρθρο 28 του νόμου 3937/2011 με τον οποίο νομοθετήθηκε η μετεγκατάσταση της Ακρινής. Το γεγονός ότι η Κυβέρνηση αγνοεί προκλητικά  την σχετική απόφαση του ΣτΕ, που εκδόθηκε πρόσφατα, συνιστά μια ακόμα πράξη που καταδεικνύει την αντίληψη της για το κράτος δικαίου.

Το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής, που νομοθέτησε τη μετεγκατάσταση το 2011 και παρέδωσε ολοκληρωμένο ΠΔ για την υλοποίηση της το 2015, στέκεται δίπλα στους κατοίκους της Ακρινής και στηρίζει το δίκαιο αίτημα τους για την μετεγκατάσταση. Για όλους τους παραπάνω λόγους καλούμε την Κυβέρνηση να αποσύρει το συγκεκριμένο πολύνομοσχέδιο.

 

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

karaiskos
Μίμτσης Πέτρος
Δεληκώστας Πτολεμαιδα
freen market ptolemaida
radio-kapsoyra-eordaialive.
Ασφλαειες Νικου Πτολεμαιδα - Εορδαία
afrokrema - ptolemaida-eordaia

Το Eordaialive στα Social Media

asepop velventoy
radio melodia ptolemaida
τριανταφυλλος ιορδανίδης